lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun viettoa

Gena sai tänä jouluna kaiken huomion kun Fanny vietti jouluansa Parikkalassa pentujensa kanssa. Aattoaamuna pääsin töistä ja heti kotiin päästyäni Juuli nouti minut kyytiinsä ja suunnattiin koirien kanssa aattolenkille metsään. Historian havinaa oli havaittavissa kun olimme liikkeellä legendaarisella/perinteisella kolmikolla. Siintä on aikaa kun pelkällä alkuperäisellä kolmikolla oltu liikkeellä. Fanny Parikkalassa, Nova Salossa ja Tyyne Kotkassa. Gena oli ratketa liitoksistaan kun pääsi Taavin ja Hilman kanssa rallattamaan Partalan metsikköön. Tassut viipottivat minkä kintuistaan ehtivät mettäpoluilla.Kyllä oli pieni koira onnellinen kun pääsi koirien seuraan lenkkeilee...muista edes koska Gena päässyt muiden kanssa riehuu kun oli pitkään Fannyn raskauden takia karanteenissa muilta koirilta ja nyt pentujen syntymän jälkeen ei olla ehditty muita treffaa. Gena parka, sijaiskärsijä! Mutta, nyt pääsi rallattaa ja oli onnellinen :)





Aatto perinteenä kävimme sekä minun että antin vanhempien luona. Gena sai omat herkkupakettinsa molemmissa paikoissa ja jopa pientä röyhkeyttä oli havaittavissa kun ihmiset ruokaili, joten sai arestin (hihnaan ja kiinni). Mutta ruokailun päätyttyä kun rauhoittui, oli ihana nähdä miten antin isoisää huomioi. Kävi istuu pyörätuolin viereen ja toimivan käden puolelle, selkeästi näki miten ukko nautti kun sai rapsutella koiraa.




Gena sai sen verran herkkuja osakseen jo aattona, että jätin omanlahjani antamatta. Kävin joulupäivän töissä, joten kun Tapaninpäivä koitti oli Genan lahjan aika. Vähän neitiä aluksi häiritsi miun kuvaaminen ja kyseli katseellaan välillä että saako tässä syödä luuta vai ei. Alkuun repi vain toisenpään esille paketista ja alkoi järsiä, mutta lopulta totesi, että paperi sen verran ärsytti että loputkin sain kyytiä luun päältä. Sen verran taisi hyvää olla, että pitkään jäystettiin. Tapanin sauna ei Genaa kiinnostanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti