sunnuntai 14. joulukuuta 2014

160kpl kynsiä leikattavana

Enhän minä monta päivää kyennyt olemaan pois pentujen ääreltä, vaan viikonloppuna tottakai kurvasin autoni kohti Parikkalaa, vaikka lauantaina olikin kova lumimyräkkä. Nyt Fannysta huomasi jo, että otti minut ihan eritavalla huomioon. Oli heti tervehtimässä ovella ja asettui viereeni rapsuteltavaksi. Pentuja käytiin välillä kaitsemassa, mutta maltettiin myös muidenkin kanssa seurustella. Fanny kyllä hoivaa pentujaan jo ammattilaisen ottein, mutta myös malttaa olla niistä erossa hetken. Ja vaikka pennut laatikossa inisisi, ei sillä ole paniikkia sinne heti. Ja pentuja saa ottaa käsiteltäväksi, katse kyllä seuraa tarkkaan missä pentu menee ja että varmasti palautetaan takaisin. Kaikki 9 pentua on hyvin elinvoimaisia ja selkeästi elämänlangassa kiinni kynsin ja hampain sekä paino jokaisella noussut hyvin. Kukaan ei näytä jääneen jälkeen muista.

Siinähän sitä aikaa sitten meni kun istui pentulaatikon äärellä katsellessa pentujen touhua, seurustellessa Fannyn kanssa sekä leikatessa 160kpl kynttä.. Miten pennuillakin ne kasvaa nopeasti kun niillä ei ole vielä käyttöä. Ja jokainen kyllä pisti "hanttiin" vähintään äänellä kun takajalkojen kynsiä leikattiin, mutta etutassut eivät olleet niin paha juttu. Jotenkin pentulaatikon äärellä sitä unohtaa kaiken muun ja haltioituu pentujen touhujen seuraamiseen, vaikka vielä se onkin vähäistä, mutta jo nisälle tunkeminen yms on vaikuttavaa (sinnikkäitä tapauksia).

Itse kovasti yrittänyt itselleni painottaa että pentua ei meille tule vaikka piirtopää onkin ehdoton suosikkini edelleen. Katsotaan tulevaisuudessa...eihän sitä tiedä mitä suunnitelmia vielä tulevaisuus tuo tullessaan.. ;)


Kaikki 9 tunkemassa nisälle
Topakoita kyrmyniskoja
Epämääräinen kasa levolla
Lepakon poikanen, piirtopää uros



Mielenkiintoinen nukkuma-asento pennulla :)
Piirtopäisen uroksen unihetki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti