keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Fanny voi paksusti kasvattajalla

Fanny asettui nopeasti taloksi kasvattajan luona. Fannylle tuttu paikka, tuttuja ihmisiä, tuttuja koiria ja Fanny tottunut reissaaja joten en odottanut ongelmia tulevan. Ainut mitä mietin, että miten suhtautuu omassa huoneessa asumisesta, etenkin yö aikaan. Fannyhan saanut kotonaan liikkua vapaasti talossa, makuuhuoneeseen ollut vapaa pääsy. Nyt joutui nukkuu itsekseen omassa huoneessa aidan takana. Ihme kyllä eka yöstä lähtien ei ollut moksiskaan järjestelyistä. Haluttiin tottuvan tulevaan pentukammariin samantien. 

Kasvattajan muut koirat ottivat Fannyn odotetusti vastaan. Eve ja Martta eivät olleet moksiskaan kun ovat meilläkin vierailleet riekkumassa. Cindyn kohdalla turvallisesti vain aidan takaa kohtaamisia, mutta molemmat suhtautuneet toisiinsa lähes välinpitämättömästi mikä on itseasiassa paras mahdollinen tulos.

Fannyn massu paisuu paisumistaan. On ollut päiviä kun Fanny on suostunut liikkumaan vain tarpeille etupihalle ja syömään, joinakin päivinä lenkkikin maistunut, vaikka massu on valtava. Masussakin tuntunut elämää. Ruokaa Fanny haluaisi koko ajan, vettä sitten lipitellyt masun täytteeksi. Onneksi neljä kertaa vrk annettu ruoka vähän helpottanut nälkäistä emää.

Tässä rupee jo olemaan ikävä omaa blondia jota en ole nähnyt sitten lähtöpäivän sekä jännittämään lähestyvä synnytys. Itsenäisyyspäivän odottelemme pentuja maailmaan, katsotaan kuinka oikeassa olemme ja veikkauksena on 7-8pentua.

Kuvat masusta otettu 30.11 eli 51vrk.

Masu selkeäasti alkanut laajeta ylöspäin
Yritä nyt sitten ton masun kanssa liikkua, mikä laahaa maata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti