keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Fanny Porissa kasvattajan matkassa

Fannyn kasvattaja Anne kävi neidin noutamassa perjantaina puolilta päivin matkaansa. Matka seurana oli Eka (Calawan Elias), joka ei meinnut meidän pihalta millään lähteä kun sinne pääsi jaloittelee kahden tytön kanssa. Toinen oli niin innoissaan ja kyllä oli Fannykin, Gena tyypilliseen tapaan pörisi ja nuuhki hyvin tarkkaan. Fanny pääsi sitten matkustaa Ekan (velipuolen) kanssa samaan häkkiin ja matka/reissu oli kaksikolla mennyt hyvin.

Lauantaina  27.7 oli Pori Kv johon Fanny oli ilmoitettu nuorten luokkaan. Keli oli helteinen ja pohja ei paras mahdollinen, Fanny oli ollut hieman väsyneen oloinen, ei esittänyt parastaan. Tuomarina Unto Timonen, joka antoi tällä kertaa EH1. Oli ilmeisesti tykänny hoikista ja jalkaisista täll kertaa. Syksyllä Fanny oli kuitenkin ollut Timosen arvostelemana pn3 ja varasert, niin ne mielipiteet muuttuu. Nyt Timonen sanoi Fannysta:
Vahva luustoinen. Kaunispiirteinen pä. Hyvä kaula. Erinomainen eturinta. Täyteläinen runko. Ylälinja saa viel vakiintua liikkeessä. Hyvä kinnerkulma. Liikkuu vielä hieman löysin kyynärpäin.

Sunnuntaina 28.7 oli sitten viikonlopun odotetuin eli Erikoisnäyttely ja Fanny oli nuorten luokassa mitä tuomaroi Maija Mäkinen. Fanny oli esiintynyt paremmin kuin la. Fanny sai ERI1. Mäkinen sanoi Fannysta
1.5v kookas vahva narttu, jolla selvä sukupuolileima. Hyvä pää, hyvät korvat, hyvän malliset silmät. Puuttuu 1xP1 alhaalta. Hyvin kulmautunut etuosa. Kaunis kaula. Hyvä eturinta. Hyvät eturaajat. Hyvä pitkä rintakehä. Hieman pitkä lanne. Hieman korkea kinner. Hyvä lantio. Hyvä luusto. Hyvä karvapeite ja värimerkit. Kevyet liikkeet, liikkuu hyvin edestä, hieman ahtaasti takaa. Aavistuksen takakorkea. Miellyttävä käytös. Esiintyy hyvin.

(c)Ada Walder
Fanny pääsi nuortenkoirien parhaasta tittelistä kisaamaan veljensä Aslakin kanssa, jonka Aslak voitti. Aslak oli kyllä muutenkin vedossa kun sai hienon rimpsun ERI1 SA PU2 SERT ROP-nuori. Fannyn rimpsu oli ERI1, VSP-nuori. Meni kyllä oikein hienoasti erkkari, ihana oli saada noin pitkä ja tarkka arvostelu. Liikettä erityisesti taakse pitäisi saada ja takakorkeus hävitettyä.

Yllätykseksi Fanny oli myös päässyt kisaamaan Lapsi&Koira kehään, mikä oli aivan mahtavaa. Ja Fanny oli ollut niin edukseen. Halosen Niinan tytär ja Fanny olivat kisassa toisia!! Ja tyttö on kuulemma kaikille kehunut Fannya ja kertonut miten hän oli päässyt kehään. Ai, että mie olin/olen ylpeä miun nelijalkaisesta kakarasta kun tästä kuulin! Onneksi olen Fannylle opettanut pienestä asti, että kuka vain voi viedä kehään ja ottaa mukaan. Ei ole niin vain yhden perään.

Fanny 28.7 Erkkarissa 2013 NUO ERI1 VSP-nuori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti