sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ystävän mökillä

Mikä on sen mukavampaa viettää vapaapäivää kuin suunnata ystävän mökille. Aamulla pääsin töistä ja nukuin pari tuntia valvotun yön takia, mutta ei annettu sen häiritä vaan hyvillä mielin Savitaipaleelle mökkeilee. Helle on väistynyt ja tämä viikko tuntunut siltä kuin syksy olisi saapunut Suomeen. Joka päivä tuullut todella reippaasti, lämpötila laskenut alle 18C ja vettäkin saatu. Minne hävisi miun kesä? Onneksi nyt keli suosi edes sen verran, ettei satanut ja saatiin nauttia ulkoilmasta terassilla. Kysehän oli muuten vain pukeutumisesta, hyvin tarkeni.

Tulo ilta meni rosvopaistia tehdessä, mölkkyä pelatessa, saunoessa ja tottakai siemaillessa hyvässä seurassa :) Iltakin venyi jo seuraavan vuorokauden puolelle :) Koirat huomasivat heti Saaran & Paten villivadelma pensaat ja nehän sai sitten kyytiä (luvan kanssa). Fanny jatkoi saunakoira uraansa mökillä, makoillen ylälauteilla jokaisissa löylyissä :) Saaran heppa Sulo ei tällä kertaa ollut mökillä, joten Fannylla ei ollut heppaa paimennettavana. Sulolla pahoja ongelmia jalan kanssa, mikä tietää lähtöä ikuisille vihreille laitumille missä ei ole kipuja eikä kukaan yritä laihduttaa :(

Kaksi pötkylää tuntuivat viihtyvän. Ainut miinus oli, että joka kerta kun koirat (etenkin Fanny) kävi pusikoissa tutkimusretkillä, sai turkista kaivella käveleviä punkkeja :( Genakin yllätti ja antoi rauhassa nukkua aamuun, taisi johtua myöhään valvomisesta. Toisena päivän porukka oli vähän hiljaisempaa, mutta saatiin myös ulkohuussi maallattua (tai mie vaan ihailin työtä ja antti veteli sikeitä yrittäin päästä krapulasta eroon). ja pelattua betanque matsi. Ja aivan mahtava ruoka savustetun lohen kera syötiin ennen kotiutumista. Voi että kun oli kotona väsyneitä koiria illalla.

Jos viime vuonna projektina oli mökin perustat, nyt selkeästi terassi rakenteilla. Ne ei lepää koskaan
Komeat pinkit mölkky palikat :)
Gena huolissaan rosvopaisti lihojen kohtalosta
Gena edelleen huolissaan lihoista, nyt ne joutu maan uumeniin
Harmillista miten heti vaikuttaa Genan selkälinjaan kun ei ole terävänä ja jotain roikkuu suunpielestä. Kuva otettu spontaanisti eli Gena itse seisoi ja katsoi jotain kun nappasin kuvan.
Poikien illan viettoa
Muutama sekuntti myöhemmin Genan etujalat notkahti alta...ei väsytä, ei.
Rosvopaisti tekeytyy tulen alla
Aamulla Fanny näki sorsia ja tyytyi hiljaa katsomaan niitä rannasta. Taisi sorsan huuto ihmetyttää
Fanny löysi tyynyn kun rupesi väsyttää
Söpis
Suomen komein huussi
Betanque peli käynnissä
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti