maanantai 10. marraskuuta 2014

Pentuja tulossa

Fannyn kanssa tärkeä päivä, ultraan meno. Kyllä mie jo tiesin, että Fannyn masussa on elämää, merkit olleet niin selvät jo ainakin viikon verran. Masukin parissa päivässä kasvanut selvästi ja tissit helakat ja suuret. Yksi päivä oksensi ja nuoleskellut huuliaan siihen malliin, että voisi "närästää". Muutenkin meno rauhoittunut huomattavasti. Ei peuhata enää, lenkillä ollaan hyvin rauhallisia, kotona halutaan vain masurapsutuksia eikä mihinkää ole kiire (paitsi ruoalle).

Miljoonia oireita, mutta koska progesteroni testi oli 20 pintaan juuri ennen astumisia, haluttiin varmuus pennuista. Eläinlääkäri kyseli onko oireita, mutta en ehtinyt mitää sanomaan kun näki masun ja totesi itse ääneen, että on oireita. 31vrk oli nyt astumisesta ja ultrassa nähtiin 5 varmaa pentua ja voihan niitä olla enemmänkin kun ultra on röntgeniä epätarkempi. Meitä ei niin lukumäärä kiinnostanut, vaan se että siellä on varmasti elämää.

Nyt sitten jatkuu vielä nelisen viikkoa odotus ja masun kasvatus. Fannyhan menee kasvattajalleen pennut pyöräyttämään ja kasvattamaan. Minulla ei valitettavasti ole mahdollisuuksia pentuja nyt kasvattaa, vaikka olisi varmasti hieno kokemus. Pitää vain sitten käydä Parikkalassa Fannya ja pentuja katsomassa. Fanny suuntaa 22.11 kasvattajalle, jotta ehtii varmasti hyvin asettua ennen pentujen syntymää. Pitäkäähän peukut pystyssä, että kaikki menee loppuun asti hyvin :)

Gena ottanut vahdin roolin :)
31vrk
31vrk
31vrk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti