perjantai 14. marraskuuta 2014

Fannylla 5viikkoa täynnä

Fannylla tuli tänään 5 viikkoa astutuksesta ja Fanny voi hyvinkin paksusti. Ultran jälkeen tuntui masun kasvu hetkeksi tyssäävän, mutta tänään aamulla kun tulin töistä kotia (olin 24h poissa), oli jotain käynyt kun Fannyn masu oli paisunut selvästi vuorokaudessa. Toinen on jo ihan tynnyri. Tissit turpoavat myös koko ajan lisää. Ovat nyt jo selkeästi punaisemmat ja suuremmat kuin normaalisti.

Fannyn kanssa käyty lenkkeilee vielä, mutta tänään Fanny selkeästi jo hidasti vauhtiansa ja katseli miuta välillä siihen malliin, että joko oltais kotona. Ei sentään onneksi tarvinnut ruveta kantamaan lähes 14kiloista tankkeria. Pitää varmaankin ruveta Fannyn kanssa tyytyy pikku lenkkeihin koska kotiinhan ei voi jäädä jos Gena pääsee. 

Hellyyden kipeä Fanny on edelleen. Massua pitäisi sivellä ja rapsutella koko ajan. Oikein tarjoaa masua koko ajan hollille. Ruokaa söisi niin paljon kuin  vain tarjoaisi. Keittiössä aina vihjaa, että pieni Fanny on nääntymässä nälkään, ei ole ruokaa saanut ainakaan pariin tuntiin.

Lopuksi kuvia tältä päivältä kun 5 viikkoa / 35vrk täynnä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti