torstai 20. marraskuuta 2014

Ei viime viikon ongelmaa, mutta ei ilman ongelmia agilitya



Tiistaina oli jälleen agilitytreenien vuoro Laun hallilla ennen seuran syyskokousta. Genalle olin varannut nyt suihkepulloja mukaan, jos alkaisi taas kohdentaa haukkumista johonkin ryhmäläiseen, saisi "kastua". Mentiin Genan kanssa 21-42 esteet, paperilla katsottuna ei rata vaikuttanut niin vaikealta kuin livenä. Oikeasti piti miettiä miten ohjaisi, ja tuntui että ei sitä hyvää meinannut oikein löytyä. Lähdössä jo kakkosen pakkovalssi oli haaste, koska Gena lukitsi hypyn suoraan, joten palkkausta taakse ja sitten eteenpäin. Kolmoselle rytmityksellä kääntö putkeen, jonne meni sujuvasti. Siellä ollessaan itse olin jo vitosen takana ja sieltä kuljetus kepeille ja pakkovalssilla sisään. Ohjasin oik puolelta, jolloin seiskan pyöräytys + persjättö sujui ongelmitta. 9-10-11 ok. Putkeen Gena ei millään tahtonut irrota, haki vain puomin kontaktia koko ajan. Hetki sitä jankattiin. Puomin alastulo ei ollut siisti kun itsellä vähän kiire kuljettamiseen + pakkovalssille kepeille. Keppien jälkeen valssi ja rytmitys kuudellatoista josta koira putkeen ja itse jo seuraavan hypyn taakse. Takaakierto ja päällejuoksu oli ok, kuhan ajoitus oli ok. Muuten loppu ok. Meillä tökki vähän, oli siellä hyviäkin pätkiä. Mutta Gena teki koko treenin töitä väsymättä eikä haukkunut/komentanut muita :)


Ja seuraavana päivänä Genan kanssa Kiitolaan, Kiitorekun treeneihin, vaikka simmut olivatkin melkein jo kiinni ennen treenejä. Väsymyksestä huolimatta treeneihin oli päästävä. Jo alussa oli pieni haaste, puomin alastulo josta putkeen lähetys ja putken perään persjättö. Meillä kontakti ei toiminut ja olin auttamatta myöhässä persjätössä jolloin tuli melkein törmäys. 10 esteelle asti mentiin oikein kivalla sykkeellä. 11-12-13 tein liikkuvilla ennakoivilla valsseilla ja 13 perään viel persjättö, josta kunnon veto jotta 14 hypättin oikeasta suunnasta. Putkeen ohjasin oikealta puolelta. 18-19 takaakierto+persjätöissä olin myöhässä, mutta kun sitä tehtiin ajoitus löytyi, mutta sitten kävi jotain muuta. 18 hypyllä Gena törmäsi tai kompuroi rimaan ja satutti otj (leikatun), oli hetken kolmijalkainen. Käveltiin hetki ja Gena alkoi liikkua ok. Otin sitten 17-21 jotta ei jää pahaa makua, mutta tein takaakierto+valssi, jotta helpo ajoittaa ja kyllä toimi. Genalle tauko ja veryteltiin jalkaa.

Toisella kiekalla tehtiin rata kerran läpi. Puomin alastulo osui (kompuroi ylösmenossa ja irrotus putkeen parempi jolloin persjättö ei tullut jalkoihin. Kepeillä takaosan työskentely näytti "vaikealta". 11-12-13 valssit oli ajoitettu paremmin ja 14 sain hyvän vedon. 18-19 takaakierto+persjätöt onnistui ja loppu ok. Gena oli varovaisempi, teki kaiken minkä pyysin, mutta ei ollut sitä iloa nyt. Jokin puuttui, vaikka liike oli puhdasta. Todettiin Kirsin kanssa, että jätetään treenit siihen, vaikka omaa treeniaikaa olikin vielä hyvin jäljellä. Myöskään tällä kertaa ei tarvittu suihkepulloja, ei minkäänlaista komentamista tms.

Aina ei mene niinkuin suunnittelee. Kyllä säikäytti kun tajusin, että piti leikattua jalkaa ylhäällä. Tähän asti ollaan säästytty että olisi vaivannut. Josko oli vain tärsky ja meno jatkuisi kuten ennen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti