lauantai 22. marraskuuta 2014

Fanny siirtyi kasvattajan hellään hoitoon

Eilen perjantaina tulin aamulla työvuorosta ja Fanny oli taas vuorokauden aikana paisunut oikein selvästi joten eikun kamera esille ja napsimaan kuvia masusta.

42vrk
Masu osuu lattiaan, tai ainakin karvat :O



Mitäs tuolla?
Reteetä
Fiksun näköinen emä
Lauantaina koitti vuorokausi 43 ja päivä kun oli aika luopua Fannysta, saatella kasvattajan matkaan. Vaikka päivä ollut tiedossa jo ultrasta asti ja siihen saanut valmistautua sekä aina olen tiennyt että pennut syntyy kasvattajalla, oli päivä haikea. Miun pieni ilopilleri lähti maailmalle ja ainakin siihen asti kun pennut syntyy, en Fannya näe. Lupasin antaa Fannylle rauhan asettua kasvattajalle, aiheuttaisin vain hämminkiä jos sinne menisin. Anne järkyttyi Fannyn nähdessään, puolessatoistaviikossa masu räjähtänyt valtavaksi. Veikkaus on että  7-8 pentua saataisiin maailmaan. Vielä pitäisi pari viikkoa Fannyn kasvattaa masua.

43vrk



Masusta huolimatta lempiasento vielä käytössä
Fannyn loppu odotusta voipi seurata Calawan kennelin sivuilta, sekä pyrin tottakai tänne päivittämään Fannyn kuulumisia. Illalla sain Annelta vielä puhelun, että Fannyn asettuminen taloksi on alkanut hyvin ja tutustuu omaan kammariinsa. Rassukka joutuu opettelemaan aidan takana olemista, kun kotona saanut elellä vapaasti talossa. Hyvä heti opetella, kun sitten pentujen kanssa asustelee omassa kammarissa, jotta Annen muut koirat eivät pääse häiritsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti