perjantai 22. elokuuta 2014

Viikon 34 treeniä

Edellisen viikon Kiitorekun treenien jälkeen mie sairastuin ja jouduin lepäilee pari päivää, joten agility jäi loppu viikon osalta...ei päästy keppejä Fannyn kanssa treenaamaan. Tyttöjen kanssa sitten viikonloppuna löhöiltiin mökillä. Uusi viikko ja uudet kujeet. Tiistaina oli aika kurvata hallille koirien kanssa puolen päivän jälkeen.


Fannyn kanssa keskityttiin keppeihin, mutta ensi alkuun otettiin muurin kautta pussia, koska kiitorekun treeneissä teki pussille stopin joten halusin hyviä kokemuksia Fannylle. Fanny meni jokaisen suorituksen ongelmitta ja iloisesti. Otettiin myös muutamia keinu toistoja. Mutta pää paino oli Fannyn kanssa kepeillä. Eri suunnista ja eripäin lähetyksiä. Hypyiltä sekä putkesta. En tiedä mitä Fannylle oli tapahtunut, mutta keppien aloitukset alkoi joka kerta puhtaasti. Otettiin aina muutama toisto jostakin suunnasta, tauko ja sitten jokin muu aloitus jne...Lopetin ennenkuin alkoi näkyä vauhdin sippaamisena kepeillä. Hieno likka :)

Genakin pääsi pitkästä aikaa tekemään jotakin. Genan kanssa tehtiin kaksi pientä pätkää, maks kaksi kertaa sama pätkä tehtiin. Ei liikaa, vaikka Genalla vauhtia ja menohaluja olikin. Pakko toista toppuutella, kun kunto laskenut sekä lihasmassa hukkunut sairastelun myötä. Tällähetkellä onneksi kyhmykin lähtenyt. Lenkkeilyäkin pyritään nyt Genan kanssa nostamaan, kun vointi nyt hyvä. Kuntoa pikku hiljaa kasvatellaan.


Fannyn kanssa perjantaina suunnattiin ryhmätreeneihin tekemään kenraalitreeni ennen lauantain kisoja. Koutsi oli ottanut kakkosluokan radan meille, kiva pätkä. Fanny paahtoi menemään aikamoisella höyryllä, sain ihan tosissani liikkua ja ohjata, mutta iloinen olin siintä että ohjausta kuunteli kuitenkin. Lähdössä myös pysyttiin ensimmäisellä käskyllä. Kontaktit otti, keinun meni napakasti eikä epäröinyt, puomin meni reippaasti (meinasin jäädä jälkeen). Kepit oli aivan mahtavat, aloitus hieno ja vauhtia oli loppuun asti. 13 päällejuoksun tapainen ja toimi :) Pussi ok. Rata vedettiin puhtaasti ykösellä ja jätettiin treeni siihen :D Olikohan jopa liian hyvä kenraali?

Gena pääsi ryhmätreenin jälkeen itsekin vähän tekemään. Väsäsin Genalle hyppytekniikka pätkän. Ensin perus viiden hypyn pätkä, sitten jokatoinen korkeampi ja kolmantena muuten perus, mutta viimein väli yhdellä laukalla ja vika hyppy korkeampi (25cm). Miten toinen voikin olla niin iloinen pienestä. Oli aivan innoissan hyppytekniikka treenistä. Oli jopa turhan vauhdissa, kun vähän kolisteli rimoihin välillä. Hyppytekniikka on Genalle oikein hyvää treeniä tässä kohtaan.

Molemmille tytöille syyskuun alkuun varattu hieronta ajat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti