keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hamina KV 10.5

Fanny lähti perjantaina Juulin matkassa kohti Kotkaa viikonloppu reissulle. Minulla oli työvuoro tottakai juuri Hamina KV päivänä, joten Fanny lähti muiden esitettäväksi. Fanny on siintä niin helppo kun lauma kuin lauma niin mukana kulkee ja kehässä kulkee kaikkien kanssa.

Göötit arvosteli Leif-Herman Wilberg Norjasta. Fanny sai AVO EH2.
Arvostelu kuului vapaasti suomennettuna: Erittäin hyvä tyyppi. Melko suuri. Hieman pitkäksi venytetty. Kaunis feminiininen pää, jossa hyvä ilme. Hieman jyrkkä kaulankiinnitys. Avoimet kulmaukset edessä. Hyvin muodostunut rintakehä. Hyvä takaosa. Hyvä häntä. Hieman jyrkkä välikämmen. Litteät tassut. Hyvä turkin laatu, mutta ei tänään turkissa. Liikkuu hyvällä askeleella. Voisi olla parempi etuliike. "
 Ruotsiksi sama:  Mycket bra typ. Ganska stor. Litet lång sträcked. Snyggt feminint huvud med gott uttryck. Litet brant halsinsättning. Öppna vinklar fram. Välfor at bröstkorg. Bra baksdel. Bra svans. Lite brant i mellanhand. Platta tassar bra pälsstruktur men för dagen urfäl. Rör sig med bra påsj ut. Skul e ha bättre framsteg.

 Hieman tuo "litet lång sträcked" lausahdus ihmetyttää arvostelussa, mitä tuomari mahtoi silla ajatella. Kaverien mukaan koiraa ei nyt ainakaa siellä venytetty lisää kehässä ;) Muuten aika kiva arvostelu minusta. Turkin kommentti ei yllättänyt, koska kaikki aluskarva on pois kun Lappeenrannan näyttelyn jälkeen pöllytin kaiken irtoavan pois ja tuntuu vieläkin jotain irtoavan.

Juuli sitten palautti neidin maanantaina kun tuli takaisin Lappeenrantaan. Mikä palvelu sanon minä. Koira haettiin, esitettiin ja tuotiin, miun ei tarvinnut tehdä mitää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti