perjantai 4. huhtikuuta 2014

Gööttejä & pennun tuoksua

Mikäs onkaan sen  hauskempaa kuin vapaapäivänä (to 3.4)laittaa koirat autoon ja suunnata Parikkalaan kasvattajaa moikkaamaan. Siinä samalla tottakai Fannyn veljeä ja omistajia moikkaa sekä aivan ihania pikku palleroita. 

Mentiin taas ensin "aikuisten" gööttien kanssa ensin Parikkalan ravikselle riehumaan ja samalla vaihtamaan kuulumisia ja suunnitelmia kun katselimme Genan, Fannyn ja Aslakin touhuja. Fanny ei ollut nahoissaan pysyä kun autosta pois päästyään näki Aslakin. Gena ei taaskaan kauaan jaksanut perustaa nuorison touhuista vaan meni minne nenä vei. Fanny ja Aslak otti ilon irti kun saivat riehua rauhassa, ei ikävät näyttelyt yms estäneet hauskanpitoa. Jännä miten viime syksyn riehumisesta koirat niin muuttuneet. Silloin niin sisarukset oli samannäköisiä, mutta nyt voi sanoa että Aslak on miehistynyt todella. On niin selvästi uroksen nköinen. Niin ja Aslakhan valioitui viime viikolla :) Maakin oli osaksi valkoinen kun vähän aikaa ennen tuloani oli lunta vähän sadellut. Oli koirat niin tyytyväisiä juoksentelun jälkeen.


Gena & Aslak
Sisarukset
Menoa ja vauhtia nähtiin
Gena kommentoi Aslakille joka ihmeissään
Välillä törmäyskurssilla
Vaanii, Vaanii....Aslak miettii seuraavaa siirtoa
Ja taas mennään
Riehunnan jälkeen oli vuorossa Annen luokse meneminen. Siellä oli ensin vastassa "pikku" Martta. Pikku riiviöstä on kyllä kasvanut aivan ihanan näköinen göötin alku. Ja tottakai päivän tähtiä piti päästä nuuskuttelee. Hilda ja Hulda olivat kyllä todella valloittavia tapauksia. Todella rohkeita palleroita. Terävät naskalit niilläkin oli ;) Todella hellyyttäviä, onneksi molemmilla jo koti tiedossa (Savonlinna & Joutseno), niin vaikka ihastui, ei voinut mukaan ottaa ;) Pennun tuoksu on vain jotain niin ihanaa <3


Anne naperoiden ja Even kanssa pihalla
Riehunta kuvat (c)Jasmin Rosenberg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti