maanantai 28. huhtikuuta 2014

2.pääsiäispäivän touhuja

Aamulla töistä kotia ja vähän evästä napaan ja menoksi. Mikäs sen mukavampaa kuin lähteä koirien kanssa nauttimaan hienosta aurinko kelistä metsään. Käytiin jälleen Joutsenossa Myllymäessä heittää parin tunnin lenkki. Taidettiin ainakin kilsa tehdä ylimääräistä kun merkitty polku hävisi ja kävin väärässä suunnassa, jälleen puhelimen kartta ohjelma riitti tajuamaan mihinpäin miun ois pitänyt mennä ja reitti löytyi taas. Oli ihana toppikeli. Koirilla sekä kaksijalkaisella alkoi loppuakohden jalka vähän painaa auringon porotuksessa. Uudet kengätkin tuli ajettua sisään. 








Lenkin jälkeen oli hetki aikaa huilata koirien kanssa sohvalla ja sitten kurvattiinkin agilityhallille. Ensin koulutin ryhmäläisiä jotka oli paikalle saapuneet ja sitten vähän Fannyn kanssa pientä nopeaa treeniä.





Ensin Fannyn kanssa muisteltiin päällejuoksun saloja. Viime kerrasta olikin aikaa, joten otettiin ihan kahdella hypyllä. Hypyltä lähtö ja toiselle päällejuoksu ja heti palkka. Fanny yllätti, ihan kuin olisi aina ennenkin tehnyt, niin näppärästi tuli molemmista suunnista. Sitten tehtiin helppo radan pätkä jossa keinu ja kepit mukana. Keinua meni varovasti, mutta meni. Kepit sujui ongelmitta, tarkoituksella vaihtelin puolta, että tuli erilaisia lähetyksiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti