maanantai 28. lokakuuta 2013

Lahti KV 26.10

Fannyn näyttely viikonloppu alkoi jo viikolla keskiviikkona kun vein Fannyn Juulin huomaan Haminaan jossa majaili sillä hetkellä. Siellä meitä olikin vastassa iso koira lauma kun Novan ja Hilman lisäksi oli 5 bortsua paikalla. Minulla oli Genakin matkassa ja käytiin heittää koko köörin kanssa pitkä lenkki pienessä tihku sateessa. Kyllä mie taas kiitin koirieni turkkia kun katsoin bortsuja, jotka oli mahaa myöten kurassa. Lenkin jälkeen turistiin sisällä ja Fanny löysi paikkansa samantien laumassa, ei mitää sanomista tullut isossa porukassa. Näppärä napero. Gena sai rauhallisen viikonlopun, huomiota yksinoikeudella :)

Torstaina Fanny matkasi Juulin matkassa Elimäelle joka oli loppu viikon tukikohtana. Siellä olikin sitten vähän enemmän eri rotuja paikalla. :) Verna sai Fannyn leikkikaverikseen, saivat tasoistansa leikkiseuraa ;)

Onkohan joku sammareista jo pesty?
Lauantaina (26.10) Fanny suuntasi Lahden Kv näyttelyyn minun ollessa työmaalla. Onneksi on olemassa ihania ystäviä jotka jaksaa esittää ja huolehtia naperosta. Gööttien tuomarina oli Leni Finne, joka tuomaroi Fannyn kesällä 2012 pentuluokassa hyvällä arvostelulla, joten odotuksia oli. Gööttejä oli paikalla 11, joista narttuja 4 ja jokainen kehässä ollut göötti kisasi sertistä, ei ollut valioita saapunut paikalle. Pilvi sai onnettaren roolin ja esitti Fannyn kehässä. Tulos hiuksen hieno NUO ERI2 SA PN3. Pienestä se oli taas kiinni. Tuomari oli ollut tiukkana, useampi EH tuli sekä yksi H...erityisesti kulmaukset oli syynissä.

Arvostelu: Aavistuksen pitkä runko. Sopiva luusto. Oikealinjainen nartun pää. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Aavistuksen periksi antava selkä. Hyvä eturinta. Melko lyhyt olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Hieman pitkä lanneosa. Ok takakulmaukset. Oikea askelpituus. Aavistuksen ulkonevat kyynäreet.


Juulille ja Pilville suuri kiitos jälleen! 

Muoks.Lisäys. Fanny oli myös Lahdessa junior handler kehässä saman handlerin kanssa joka oli Porvoossa. Yhteismeno tuntuu heillä sujuvan. Olivat kahdeksan parhaan joukossa :) WAU!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti