maanantai 28. lokakuuta 2013

Aslak & Calawan G-pentue

Kun aamupäivällä hain Fannyn kotia näyttelyreissulta, olikon sitten jo päivällä uuden reissun paikka jotenka koirat autoon ja nokka kohti Parikkalaa. Oltiin sovittu treffit vanhalle ravikselle jonne kasvattaja Anne saapui sekä Aslak omistajineen. Aslak ja Fanny pääsi rallittamaan viimein luvan kanssa ja Gena pääsi mukaan. Voi sitä toisten hippajuoksua, miten ne lyhyet jalat pääsikin niin nopeasti ja Genakin syttyi mukaan juoksemaan. Olin ihan varma, että sisarukset leikkii ja Gena katsoisi vierestä, mutta ei..siellä se vanhempikin painoi menemään.

Sisarukset (c)Jasmin R.
Että miten noista kahdesta on tullut niin samanlaiset. Väritys on kyllä erilainen ja Aslak muuttunut urosmaisemmaksi, mutta muuten niin samanlaiset ja olemus sama.


Aslak otti vähän hajurakoa ja Fanny oikea linssilude (c)Jaasmin R.
Kun isommat oli energioitansa päästelleet, saivat he siirtyä autoihin lepäämään ja kaksijalkaiset siirtyivät Annen luokse G-pentujen luo. Voi lettas miten göötin pennut voi olla suloisia. Oli kyllä itsensä kidutusta mennä katsomaan viittä ihanaa pentua, onneksi kaikille jo kodit tiedossa. Pentujen tuoksu on niin huumaava, karva niin silkin pehmeä, hampaat terävät ja olemus niin vallaton. <3 Olivat kyllä hyvin seurallisia, eikä yksikään aristellut uusia vieraita vaan kaikki oli heti haistelee/tutkii/maistelee. Annelle jäävä Martta narttu on kyllä mainio tapaus, pentueen pienimpiä, mutta on kyllä suurin persoona. Laittaa kaikki kuriin ja meidän läsnäollessa tuli jopa pariin otteeseen pentuaitauksesta yli ja oli portilla sitten niin polleena "Hei, mie olen tässä". Jotenkin Martan olemus on aivan mahtava, tuntuu tietävän että on jäämässä laumaan. Anne saa kyllä Martasta mainion harrastuskoiran, palkkautuu leluista (leikkii yksin leluilla ihan hulluna) ja persoonaa sekä energiaa löytyy sekä jalkoja näyttää tulevan ettei ole liian matala.


Eve sisko se jaksaa leikkiä ja puunata pentujen kanssa
Syötävän söpö Martta
Sekalainen lauma
Martta näyttää jopa suomenpystykorva pennulta :o
Hei, olen Martta

G-pentue

Kiitoksia mahtavasta illasta Anne, Jasmin & Ville koirineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti