maanantai 16. syyskuuta 2013

Genan viikonloppu + Coudin kuulumisia

Fanny suuntasi torstaina Juulin matkaa, itse en ollut paikalla. Gena oli vaan haukkunut Juulille ulkoportilla, että "hää kans, hää kans", vaikka Juul yritti komentaa sisälle. Lopputuloksena Juuli nappasi Genan kainaloon ja vei sisälle...Gena tuhahti eteises ja käveli olkkariin. Mie kun tulin kotia, Gena heti tarkisti onko Fanny paikalla, kun ei ollut, jatkoi murjottamista. Saadakseni Genaan vähän eloa, päätin ottaa toisen mukaan tallille. Kuhan oltiin ensin vähän kurrea metsästetty tammen oksilta.

Miten mie tuonne yltäisin?
Oisko se kurre puupinossa?
Gena pääsi tallilla touhuamaan torstaina sekä perjantaina tallilla pyörivien koirien kanssa. Myös Kiki göötti on palannut tallille ja sen kanssa piti kovasti haistella ja pyöriä. Gena touhusi omiaan kun mie hoisin Coudin ja ratsastelin. Tiedä mitä kaikkea toinen aina keksii, ei tunnu aika ainakaa käyvän pitkäksi toisella. Sitä vaan ihmettelen mistä toinen aina löytää kaikkea syötävä....ei niinkään torstaina, mutta perjantaina oli vatsa kyllä killillään kun tallilta lähdettiin. Perjantaina Genasta sain myös vähän seuraa kun tunnin verran siivoilin Coudin tarhaa. Välillä jopa neiti uskaltautu tarhaan seuraamaan lähemmäksi, kunnes Cosmo tai Konsta läks kattoo, että "mikäs tuo on"...tällöin Gena totesi parhaaksi mennä aidan ali turvaan :)

Työnlaadun tarkkailija :)
Tallilta perjantaina vein Genan suoraan vanhempien luokse ja neiti pääsi mökille tuulettuu kahdeksi päiväksi, josko vähän piristyisi. Sunnuntaina neiti tuli sitten takaisin sillä aikaa kun olin ollut tallilla. Kuulemma oli vaan suunnannut nukkumaan. Mie kun tulin kotia niin makkarista kömpi, käveli ohi ulos tarkistaa onko Fanny, kun ei ollut tuli laimeasti moikkaamaan. Raasu...! Yritettiin sitten leikkiä ja touhuta, saada Genaa iloisemmaksi. Leikkiessä oli kyllä oma itsensä.

Vauhtia löytyy :)
Illalla puolen kymmen aikaan sitten Genan masennus helpottui kun Fanny tuli kotia. Voi sitten riemua. Juostiin hippaa pihalla minkä jaloista päästiin. Haisteltiin läpi kotasin eikä illan aikana päästetty Fannya silmistä. Perässä kuljettiin ja aina viereen istuttiin :) Kyllä sen vaa huomaa kun laumasta joku uupuu, ja näkee miten tärkeä Fannystakin tullut Genalle vaikka välillä "hermo meneekin". Nykyään ovat taas paljon enemmän leikkineet ja vähemmän ollut sanomisia. :)

Coudi tiedutelee onko harmaan pötkön haukuttava korvan juuressa kun hää yrittää juoda treenin jälkeen :)
Coudin kanssa jaksettu taas treenailla aikalailla kisojen ja edellisen valmennuksen jälkeen. Erityisesti tasajalka pysähdykset käynnistä ja ravista olleet työn alla. Laukkaa työstetty paljon, saatu koottua mukavan pyöreäksi ja saatu molempiin suuntiin rauhoittumaan työskentelyyn. Enää ei vaan lähdetä töttöröö kun merkki annetaan :) Väistöjä myös työstetty ja erityisesti perjantaina olin ihan ihmeissäni kun raviväistöt oli lennokkaat ja hyvässä rytmissä/tahdissa. Nyt tuntunut, että ollaan edistytty taas eteenpäin edes jossakin :) Mutta jotta kaikki ei olisi niin helppoa, sunnuntaina sain iloisen yllätyksen Coudilta. En edes heti tajunnut, mutta Coudi oli saanut oik silmän alapuolelle haavan. Onneksi alapuolelle, nyt vain vähän turvoksissa. Kesä ohi, mutta jätkä sai hupun päähänsä ulos, ettei likaa haavaa mikä nyt ainakin vielä hyvin siisti. Kyllä tää eläinten kanssa olo on niin ihanaa...ikinää ei huolta mistää...joo'o.

Rapsutuksia, mie haluan rapsutuksia!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti