maanantai 16. syyskuuta 2013

Fanny Porvoossa

Juuli kävi nappasee jo torstaina naperon matkaansa. Minä en ollut pääsemässä lähtemään Porvooseen ja Juuli oli menossa, joten neiti Juulin hoiviin. Juuli suuntasi Kotkaan ja siellä olikin illalla KKS järkkäämä match Show, jonne Juuli ja Pilvi suuntasivat. Pilvi tahtoi esittää Fannyn, no mikäs siinä, en pistänyt pahakseni. Fanny esiintyi kuulemma oikein mallikkaasti. Saivat punaisen nauhan, mutta eivät sijoittuneet.


Lauantaina Juuli ja Pilvi suuntasivat Porvooseen kun osa heidän koiristaan oli jo silloin kehässä. Fannykin pääsi kehään :) Fanny nimittäin pääsi junior handler kehään. Juulin ja Pilvin koiria useampi tyttö esittänyt, ja nyt oli Fannyn vuoro. Ei ole göötti ihan yleisin rotu niissä karkeloissa. Mutta hienosti oli parivaljakko siellä yhdessä esiintynyt, kolmisen kymmentä osallistujaa ja olivat olleet kymmenen parhaan joukossa. Siis aivan mahtava suoritus :) Tuomarina oli ollut Karen Gilliland Irlannista, joka sunnuntaina oli sitten gööttien rotutuomari.




Sunnuntaina oli gööttien rotukehän vuoro.Tuomarina oli siis Karen Gilliland Irlannista, joka kasvattaa itse gööttejä nimellä Castleavery. Hänen kasvateistaan useampi on menestynyt Crufts näyttelyissä, kaikkiaan jopa 19 valiokasvattia. Hänen kasvattejaan on ympäri maailmaa mm.Uudessa-Seelannissa ja Amerikassa. Hänellä on myös ulkotuomarin oikeudet Isossa-Britanniassa ryhmissä 2 (kaikki), 1 (yksi) ja 5(useammalle). Tälle tuomarille oli ilmoittautunut 28 gööttiä. Aivan huikea määrä!

Pilvi oli ilmaissut halukkuuden esittää Fannyn. Pitää vissiin kohta miettiä joku arvonta tyyli, kun tuntuu että Fannysta kohta kilpaillaan kuka naperon kanssa kehään pääsee :) Hyvä vaan näin, neiti pääsee kehiin, vaikka minä en pääse paikalle. Fanny oli esiintynyt oikein edukseen kehässä. Taitaa toisesta kehittyä oikea esiintyjä. Toinen näyttelypäivä ei painanut. Fanny sai NUO ERI3, mikä oli todella hieno saavutus kovassa joukossa. Tuomari linja oli ollut tiukka, SA:n saaneita oli 10. Arvosteluksi sai:

Good siced bitch. Good bone & substance. Very feminine head. Correct bite & eye. Good ear set. Correct wedge-shaped head. Good reach of neck. Good topline & tail set. Good angulation. Moved well.
Hyvän kokoinen narttu. Hyvä vankka luusto. Hyvin feminiininen pää. Oikea purenta ja oikeanlaiset silmät. Hyvin asettuneet korvat. Oikea kiilamainen pää. Hyvä niskan pituus. Hyvä ylälinja ja hyvin kiinnittynyt häntä. Hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvin. 







Suuri kiitos Fannya esittäneille :)
Kuvista suuri kiitos JuuliA & Pilvi U.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti