torstai 12. syyskuuta 2013

Fanny Kiitorekulla 11.9


Keskiviikko iltana koirat autoon ja auton nokka Lemin Kurkelaan. Gena lähti matkaseuraksi ja Fanny pääsi oppimaan eri ohjauksia Kiitorekulle. Muutaman esteen tehtäviä oli tänään, ajatuksena käydä 4 eri ohjausta ja tottakai peilikuvana molemmat puolet.

Fanny ei ollut esteitä nähnyt yli viikkoon ja nyt sitten katsottiin hieronnan tuloksia. Fanny oli kyllä niin lennokas liikkeissään, ettei mikään näyttänyt vaivaavan ja meno oli alusta loppuun samanlaista iloista ja energistä. Ensimmäisenä oli päällejuoksu ja saksalainen. Päällejuoksua Genakin kanssa vasta alettu tekemään ja hyväksi todettu...saksalainen oli ohjauksena tuttu, mutta enpä ollut tiennyt että silläkin on nimi....pitänyt vain takaakierto+persjättönä...mut se onkin saksalainen :) Fannylle molemmat ohjaukset vieraita ja sen huomasi. Päällejuoksussa lähti esteen taakse kyllä, mutta just ja just edes vilkaisi juostessaan ohi esteen. Piti sitten lelu ottaa avuksi, että ymmärtää tulla yli ja saa palkan. Tätä siis treenataan! Saksalaisessa vähän samaa ongelmaa...takaakierto sujuu, mutta lähti miun liikkeen mukana menee ohi, joten piti ensin jäädä odottaa ja palkkaamaan siintä kun tuli käteen ja yli....Kun treenit oli hallissa, niin kävin ulkokentällä kokeilee saksalaista yhdellä hypyllä ja siellä sitten meni molemmat puolet ensimmäisellä...Ei se paljoo vaatinut kun Fanny tajusi mitä siltä haluttiin kun sai heti palkan oikeasta toiminnasta :)

Toisessa pätkässä oli sitten meille tutumpia, eli pakkovalssi ja takaaleikkaus. Molempia silti jännitin, koska pakkovalssista aikaa ja takaaleikkaus ei toiminut Kylliäisen koulutuksessa (mutta silloin ei liikkunut enää energisesti ja ilmeisesti kylki vaivasi). Pakkovalssit meni hienosti..kuhan maltoin odottaa, enkä kumarrellut. Takaaleikkaukset meni hienosti myös, ja kun saatoin tarpeeksi, ei Fanny epäröinyt lainkaan, ei kiellon kieltoa ja aina kääntyi meno suuntaan :) Mahti likka, hyvä oli päättää noin hyviin suorituksiin eikä puolieroa noissa näkynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti