perjantai 28. maaliskuuta 2014

Viikolla agilitya


Keskiviikkona puoliltapäivin olin hallista varannut meille kentän, joten eikun tyttöjen kanssa hallille, vaikk ulkona aurinkoakin olisi voinut palvoa. Fannyn kanssa taas ajatuksena ottaa sitä keinua...outo tuo neiti...lähti heti itse hakemaan keinulle kun näki että oli kentällä. Ei Fanny nyt täysillä kirmannut, mutta ei tarvinnut houkutella. Olin tehnyt pikku pikku radan meille. Lähtö suoralla otin nyt vähän vaikeutta ja otin Fannyn mukan kakkosesteen kohdalta, hyvin kesti paikallaan ja odotti lupaa. Renkaalle irtosi kepeästi, jolloin ehdin hyvin valssaa vitosen edessä, josta piti nopeasti päästä liikkeelle kun tein kutosen jälkeen valssin ja pyöristin kulmaa kepeille. Kasin kanssa piti olla tarkkana, ettei hakenut liian innokkaasti suoraan keinulle. Halusin myös keppejä toiselta puolelta joten A:lta otettiin vauhtia ja 8:lla tehtiin takaaleikkaus. Kyllä tuo kakara napakasti pujoittelee. Keinua menee rauhallisesti, mutta ei tarvii houkutella.

Genan kanssa otettiin myös sama pikku pikku rata, mutta vähän erilailla ohjaten. Lähtö kolmoselta vastaan ottaen, siintä heitto renkaalle ja vitosen jälkeen persjättö ja kepeille takaaleikkaus. Tämä toimi Genalla tosi hyvin ja olin todella yllättynyt, että meidän vaikea keppi puoli toimii ja vielä ihan takaaleikkauksen kera. Millo tuon kanssa on kepeillä takaaleikkauksia tehty...ei varmaan koskaan, koska ne ei ole toimineet. A:lta myös otettiin kepeille menoa ja tein takaaleikkauksia. Olin ihan ihmeissäni, kun joka ikinen takaaleikkaus kepeillä toimi/onnistui. Treenin jälkeen tehtiin pitkä jäähdyttely auringosta nauttien.


Fanny kävi päivällä hierojalla, jotenka Gena pääsi Fannyn treeniryhmään kirmailee. Tekipä hyvää päästä Genakin kanssa silmän alle hiomaan asioita. Vaikka rata olikin yksinkertainen, silti sieltä löytyi hiomista. Gena oli ainakin tänään säpäkkänä ja siintä koutsikin antoi erityismaininnan. Neiti teki oikein antaumuksella töitä ja näytti parhaita puolia. :)

Lähdöissä piti kaukokäskyjä antaa kun meinasi ennakoida. Itse plokkasin vääränpään putkesta. Kolosen taakse niisto, tässä erityisesti sai tehdä reilua liikettä kädellä ja jäädä vähän odottamaan, ettei koiran linja liikaa venynyt ja paukkunut. Kontaktit Gena otti nätisti tänään. Vitoselta irtosi kiitettävästi putkeen, pystyin jäämään seiskalle ohjaa. Pyrin koko kolmen hypyn ajan liikuttaa koko ajan jalkoja, jolloin koira eteni paremmin. Hyvä lähetys putkeen ja persjättö putken suulla ja koira mukaan. Puomin jälkeen takaaleikkaus + rytmitys ja koira kääntyi mallikkaasti vikalle. Tämä oli oikea hyvän mielen treeni molemmille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti