maanantai 17. maaliskuuta 2014

Coudin kanssa takaisin hommiin

Kymmenen viikon taistelu on nyt taisteltu, harjoittelu rupeama on ohi, pääsen palamaan takaisin omaan rytmiin ja harrastusten pariin. Coudi on saanut onneksi hyvää hoitoa koko harjoittelun ajan. Vuokraajat olleet kullanarvoisia ja hienosti jätkää hoitaneet. Itse olen voinut hyvillä mielin keskittyä selviytymään harjoitteluista. Olen varmaan sen kerta viikkoon tallilla kyennyt käymään, välillä oli vaan pakko huilata ja olla menemättä tallille vaikka ajallisesti olisi ehtinytkin.

Nyt kevät jo hyvässä vauhdissa, aurinko lämmittää mukavasti ja mikäs oli sen parempi tapa aloittaa taas tauon jälkeen kuin mennä Coudin kanssa Ahtiaisen Jussin valkkaan aurinkoisena maanantai päivänä. Jussi olikin pistänyt merkille, että ei olla tämän vuoden puolella valkuissa oltu, mutta ymmärsi kun kerroin miksi. Alkuun mie olin ihan hukassa, kädet touhusivat, en tajunnut käsien ja jalkojen yhteydestä mitään, asento vaappui satulassa... Mutta Jussilla on tapana saada ihmeitä aikaiseksi ja oikeill tehtävillä Coudin ja miun yhteys löytyi taas, lopussa kiitos seisoi ja meno oli huippua. Saatiinkin Jussilta vinkki että nyt tauon jälkeen kannattaa taas keskittyä ensin hitauteen/odottamiseen ja sieltä lähteä rakentamaan sitten eteenpäin menoa. Todella fiksu ajatus, koska nämä harjoitteet valkussakin sai ihmeitä aikaan ja saaneet siintä asti kun Jussin valkuissa käyty.

Nyt ollaan päästy taas työn touhuun, jotenka nokka eteenpäin ja kohti uusia valmennuksia, joita kuukauden sisään toivottavasti tulossa.

17.3.14 Auringon palvoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti