perjantai 27. joulukuuta 2013

Piparihaaste

Tänä jouluna sosiaalisessa mediassa levinnyt koira ihmisten keskuudessa piparihaaste ja pitihän minunkin kokeilla kuinkas siintä selvitään gööttien kanssa. Tulos jopa yllätti minut.



Tässä Fannyn tyyli näyte. Ilme kertoo kaiken, neiti ei ollut tyytyväinen kohtaloonsa, mutta selviytyi haasteesta ongelmitta. Ainut, että kun piparin laittoi hampaiden väliin, kuola alkoi valua ja pää painaa, eli pää painui lattiaa kohti ja kun kuono osui lattiaan päästi irti. Raasu teki kaikkensa. Kunnon poseerausta ei siis saatu, mutta  pitkään piti suussa ja monen monta kertaa kun yritin nyt edes jonkun kuvan ottaa. Lopulta kun sai "vapaa, ole hyvä" käskyn, rassukka ei tiennyt mitä tehdä...hetki meni että tajusi, että "ai, nyt saakin sitten".



Ja tottakai sama haaste  Genan kanssa perään. Gena oli Fannya haastavampi piparin kanssa. Kun yritin sada piparin suuhun, puri hampaita vähän kiinni. Kun suun sai auki, alkoi kielellä työntää pois ja kun sain lopulta pysyy suussa, meinasi purra hampailla liian kovaa. Mutta tässäkin työvoitto ja Gena tapitti usean kuvan verran pipari nätisti suussa ja ilo oli suuri kun käsky "vapaa, ole hyvä" annettiin. Ja tajusi kyllä heti mitä saa tehdä :)

Täällä haaste onnistui hienosti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti