lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulu ja agilitya


Tämän vuoden joulu oli aika lattea, lievästi sanottuna. Keli järkyttävä...vettä sataa ja kaikki paikat märkänä. Mie vietin aaton ja jouupäivän töissä päivystäen...onneksi oli edes rauhallista. Tapanina sitten vähän lahjojen aukaisua, leffojen katselua ja tyttöjen kanssa köllöttelyä. Vuorotyöläisen ihanuus...Vähän jäi fiilis, että oliko sitä joulua edes...Kinkunsulatusepikset jäivät väliin, ei vaan jaksanut lähteä kun töissä yö meni osaksi valvoessa.



Perjantaina päästiin Fannyn kanssa piiitkästä aikaa oman seuran treeneihin, ei ollu työt esteenä tai messari. Koutsi oli tehnyt meille kivan radan pätkän, jossa oli mukavasti vähän erilaisia esteitä. Fanny oli ens alkuun yli aktiivinen. Sinkosi vain eteenpäin ilman korvia. Aloitusta pari kertaa hinkattiin kunnes päästiin vauhtiin. Sitten tikitettiin oikein kivaa suoritusta, kepit meni aivan loistavasti, a:n kontaktit toimi. Jostain syystä tänään pussi + rengas tuotti haastetta. Pussiin meni jos miun asema oli oikein ja näyttö oikein. Pussin jälkeen sai olla tarkkana että rengas löytyi oikein. Ihmetytti tämä kun kyseiset esteet eivät ole enää aikoihin tuottaneet ongelmia, nyt taisi miun vedätys olla liikaa. 10 putkeen päästyään reilu etumatka jotta 12 jälkeen ehti tekemään rauhassa persjätön ja sitten vauhti seis jotta koira kääntyi 13 hypyn tiukasti kohti 14. Tämä loppu tuli Fannylta tosi hyvin, kun annoin periksi että teen sen persjätön enkä yrittänyt valssia tunkea sinne. Onneksi koutsi oli tiukkana ja laittoi miut pois mukavuus alueelta. Saatiin palautetta että irtoamisharjoitukset tuottaneet jo tulosta, näkyy jo parempana menona, Fannylla katse eteenpäin, mutta edelleen niitä jatkettava, jotta Fanny ottaisi omia ratkaisuja ja etenisi itsenäisemmin.

Ennen treenejä aiheutti miulle harmaita hiuksia rakettien pauke...Fanny ei niitä tajunnut tai paineistunut, mutta pauketta pelkäävä Gena oli silloin autossa....Ryhmätreenin jälkeen hain Genan ja iloksi totesin Genan olevan oma itsensä. Genan kanssa tein Fannyn treeniradan aluksi, ja vitsi mitä tykitystä. Niin mahtavaa reipasta menoa, että. Erityisesti olin iloinen kepeistä, mentiin mein vaikeammalta puolelta ja Gena meni ne todella reipasta tahtia puhtaasti ilman mitään miun apuja. Treenin aikana tehtiin myös muutamia keppitoistoja eri kulmista, wau mikä vauhti! Lopuksi keinulla toistoja useampi.

Fannyn kanssa tehtiin vähän lisää ja otettiin putki + pussi + rengas yhdistelmää kunnes sain sen hyvin onnistumaan ja annoin sitten olla. Otettiin Fannyn kanssa myös parit kepit ja vitsi mitä suorituksia napero teki :) Lopuksi taas kiusasin Fannya ja tehtiin paikalla olo treeniä hyppyjen takana. Tänään tein jopa kahden hypyn päähän ja se kun saatiin onnistumaan, iso palkkaus ja lopetettiin.

Genakin liikkui ja teki tänään hyvällä energialla ja vauhdilla. Uskon, että alkaa olla siinä kunnossa että saattaisin uskaltaa ilmoittaa Kotkan kisoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti