tiistai 9. elokuuta 2016

Pennelit kehittyy

Penneleitä käyty ihastelemassa ja nuuskuttelemassa. Kyllä oli viikon aikana pennut muuttuneet huikeasti ja kehittyneet. Silmät ovat kaikilla auki, jalkoja alettu hakemaan alle ensimmäisiä askeleita varten ja korvatkin kohta aukeavat :) Ja jestas miten ovat silmissä kasvaneet huimasti kokoa, jokainen.

Myös hieman luonteita alkaa tulemaan esiin. Möhköfantti vaikuttaa lungilta kaverilta ja Anneli on prinsessa. Neiti ilmoittaa kyllä heti jos ei ole asiat hänen mieleen. Äänekkäästi ilmaisee mielipiteen tissillä tai esim nyt kynsiäleikatessa meteli oli aikamoinen. Harmaa ja pitkähäntä ovat taas oikeita viikareita. Molemmat ovat alkaneet ikeneillä jo "maistelee ja pureskelee" sekä tassuilla "läpsimään" sisaruksiaan. 

Pitkähäntä selvästi haluaa pimittää silmien aukiolon. Kuvaa yritettiin monta kertaa ottaa, mutta tiukasti piti silmiä sitten kiinni. Ärsytin sitten kynsiäleikkaamalla ja johan saatiin kuva otettua ;) Mutta jestas mitkä voimat pikku-ukolla jo on, kovasti rimpuili ja vääntelehti käsissä. Ja ei kyllä enää tarvitse toisen painostakaan olla huolissaan, alkanut hyvin ottamaan muita kiinni 50g/vrk päivävauhdilla :) Eihän sitä koko aikaa ehdi syödä kun pitää touhuta kaikkea ;)

Kyllä sieltä selvästi kaksi penneliä erottuu edukseen. Harmaa ja pitkähäntä ovat nyt minun seurannassa, katsotaan mitä näistä kehittyy viikkojen aikana. Harmaa on kyllä upean värinen, mutta pitkähäntä vaikuttaa tomeralta/energiseltä kaverilta :) Katsotaan ;)

8.8.16 Koko lauma

Pikku Anneli

Möhköfantti tykkäää pitää päätänsä jossain korkealla, laita tähän hyvä (tätäkin jo korotettu ettei pennut karkaa
Ruokailun jälkeinen köllöttely
Pitkähäntä/pikku-ukko
Silmät aukesi 7.8 Pikku-Ukolla, kuva todiste 8.8. (c)AnneL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti