sunnuntai 21. elokuuta 2016

Onnistuneet LAUn kisat

20.8 Hilman kanssa käytiin LAUn agilitykisoissa. Tuomarina kolmella radalla oli Timo Teileri, joka oli minulle uusi tuttavuus. En ollut asettanut mitään tulostavoitteita, koska pitkän tauon jälkeen kolmet yhteiset treenit meillä alla. Toivoin onnistuneita kontakteja ja keppejä, mutta erityisesti toivoin, että pidämme kivaa radoilla :) Teilerillä ei ole perinteisiä 1 luokan ratoja, suoraviivaisuus ei kuulu hänen radoille ja keppien alut sekä lopetukset eivät oleet ihan perusjuttuja. En kuitenkaan antanut moisen häiritä, koska mielummin radassa vähän haastetta kuin pelkkää rallitusta :)

A agilityradalla saatiin kiva alku, puomin alastulo meni tarkoille ja A esteellä jäi miun taakse joten oli tulla ohi ja sitten hyppy tämän jälkeen koitui meidän kohtaloksi, eli rima tipahti alas (taisi olla minun liikkeeni syynä). Kepit sujui!!! Keinu toimi! Tuloksena 5vp, aika ihanneajan alle ja sij4.

Hyppyradan loppu, jossa improvisoin :) (c)AnneLind
B agilityradalla otin puomin vähän tarkemmin, jos luulee sitä keinuksi, mutta sehän meni hienosti sekä ylös että alas :) A-este ei tuottanut vaikeuksia eikä kepitkään!! JEE! Keinu sujui toisellakin radalla, mutta sitten Hilma luuli ilmeisesti loppusuoran alkavan. Mie jäin lähtötelineisiin ja koira meni... Tokavikan hypyn ohi ajautui ja sit tuli sen väärinpäin :( Myö oltiin tekemässä nollaa.....mutta saatiin HYL. Hetken se harmitti, mutta muuten niin hieno rata, että en antanut itseni harmitella pidempään.

Hilma hyppyradalla (c)AnneLind
Hypärille sitten vaan hauskaa pitämään kahden hyvän radan jälkeen, sieltähän Juuli jo nollan saanut haalittua Hilmalle. Hieman keppien aloitusta meinasin jännittää, mutta yritin sitten vain itseäni rauhoitella ja sehän meni hienosti. Yhdelle hypylle melkein saatiin kielto kun jarrutin omaa liikettä liikaa. Radan loppu menikin sitten improvisaation merkeissä kun Hilma taas ampasi loppusuora vauhdilla menemään. Mie sit jouduin ohjaa takaa (mitä aina pyrin välttää), mutta nyt se toimi kun koira irtosi ja oli vauhtia. Ei ehkä niin siisti ja hieno loppu kuin suunnittelin, mutta 0-tulos, -6.98 ja sij2 :)

Palkinnoilla :) (c)Juuli
Aivan huikeat kisat! Kolme hienoa rataa! Kontaktit toimi, keinu sujui Hilmalle reippaasti ja kepit toimi! Eikä mitään blondimaisia kujeita esittänyt. Ei tarvinnut hävetä suorituksia lainkaan. Kyllä jäi hyvä mieli, vaikka nollat oli agilityradoilla niin lähellä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti