perjantai 13. helmikuuta 2015

Perhe koossa

Fanny kotona <3
Fannyn hain kotia siis kun pennut olivat seitsemän viikon kynnyksellä. Genan selkä vaivojen takia olin Genan laittanut aidan taakse, jotta eivät pääsisi riehaantumaan. Fanny suuntasikin heti Genaa haistelemaan, mutta nuuhkaisu riitti ja enempää ei kiinnostanut. Gena taas oli aidan takana sitä mieltä, että haluaisi enemmän moikata ja haistella. Koska Fanny näytti rauhalliselta ja oli enemmänkin kiinnostunut lepäilystä, laskin Genan aidan takaa pois. Tyttöjen touhu yllätti, Fanny ei jaksanut välittää, mutta Gena pörräsi Fannyn ympärillä ja haisteli sekä tarjoili itseänsä. Vaikka Gena oli hyvin sopeutunut perheen ainoaksi koiraksi taas, huomasi kyllä miten toinen oli onnellinen/iloinen kun Fanny oli taas kotona. Koska neidit (tai oikeastaan neiti ja rouva) olivat niin hienosti keskenään, totesin että saavat valvovan silmän alla olla samassa tilassa, mutta kun kukaan ei katso perään, laitetaan eri tilaan (Gena ei saa leikkiä/riehua). Vaikka olin jo tottunut elämään yhden koiran kanssa jälleen, kun Fanny tuli kotia niin kyllä sen vain tunsi miten porukka oli taas kasassa, se jokin oli taas eheää.



Fanny asettui kotia todella hyvin. Ei vaikuttanut ikävöivän pentuja, ensimmäiset päivät meni vain lepäillessä ja palautellessa, mutta lenkeille lähdettiin silti innokkaasti. Ruoka maistui (ihme kyllä hotkiminen hävinnyt) ja tissit pikku hiljaa alkoivat surkastua. Ja yksi Fannyn ällöttävistä tavoista oli jäänyt Parikkalaan, paskan syönti....taisi saada tarpeekseen :) Fannyn vatsa rauhoittui samantien kun ei enää pentusia ollut hoidettavana, annoin kyllä tehobakt kuurin varuiksi.


Fannyn kanssa alettiin heti lenkkeilee ja koska Genalla on tarkka minuuttimäärä mitä saa hihnalenkkejä tehdä, joudun Fannya lenkittää vielä erikseen. Välillä lähtee hyvin itsekseen lenkille, joskus pitää katsella taakse kotiapäin, että mihin se Gena jäi. Fannyn kanssa kotona harjoiteltu vähän tokoalkeita mitä alettiin raskauden aikana tehdä ja asioita loksahtanut paikoilleen pentujen aikana. Istumiset ja maahanmenot sujuu ilman käsimerkkejä, löydetään sivulle, osataan olla paikoillaan istuen/maaten sekä seuraamisen alkeet sujuvat. Josko Fannykin joskus treenaisi RallyTokoa ;)


Kaksikko on kyllä ollut niin ihana, tuntuu että pieni ero jopa syvensi niiden sidettä. Mistään asiasta ei ole vielä tullut nurinaa/kahinaa. Edes ruoka ei ole aiheuttanut sanomista, ei Gena nyt olekaan törkeästi yrittänyt Fannyn ruoalle, mutta ei ole Fanny elettäkään tehnyt, että häätäisi pois. Kovasti tytöt tahtoisi leikkiä, yritystä on ja valitettavasti joudun aina kieltämään :/ Ei mukavaa, mutta pakko...ei saisi Genan selkään tulla yllättäviä liikkeitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti