maanantai 23. helmikuuta 2015

Takapakkia

Genan kuntoutus lähti hyvin käyntiin. Jumppasi innokkaasti ja lenkkeili hyvällä ravilla, mutta eihän se sitten ihan ilman mutkia voinutkaan mennä. Viime viikon alussa rupesin jumpatessa huomaamaan pieniä vinkkejä siintä, että jokin Genaa kiusasi. Ja sitten totesinkin jo seuraavana päivänä, että vtj:n kanssa oltiin otettu takapakkia, ei halunnut antaa sitä jumpata normaalisti sekä venyttelyissä ja mobilisoinneissa alkoi myös "itkee/inisee".

Todettiin fyssarin kanssa, että hermosto oli ylikuormittunut. Lihaksisto kestäisi, kun lenkeillä edelleen liikkui hyvällä ravilla, mutta jumppa ärsytti hermostoa selässä/lantiossa ja se oli ottanut nyt nokkiinsa. Gena sai sitten kehotuksen jättää jumpat pois reiluksi viikoksi ja lenkkeillä. Noh, eipä nuo kelitkään ole olleet meidän puolellamme kun veti tiet ihan umpijäähän. Hyvä jos itse pystyssä pysyi, Genaa oli turha viedä liukastelee kun selkään ei saisi ylimääräisiä liikkeitä tulla. 

Genalta nyt sitten jäi uinti reissukin väliin, kun olin suunnitellut kokeilevani miten Genan selkä tykästyisi uimisesta. Noh, kuhan nyt päästään ensin jumppaamaan rauhalliseen tahtiin ja nähdään miten selkä siihen reagoi...katsotaan sitten päästäänkö uimaan jossain kohtaan.

Oisihan tämä nyt ollut ihan liikaa pyydetty, että Genan kuntoutuminen olisi mennyt sujuvasti eteenpäin, ilman ongelmia.

BOT loimet olleet kovassa käytössä, apua ollut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti