sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pulahdus altaaseen

Lappeenrantaa avautui Koirakylpylä-hotelli Elämäni koira oy viime vuoden loppu puolella. Ei ole tullut käytyä aiemmin testaamassa, mutta monet tuttuni ovat kehuneet. Nyt ajattelin ottaa uimisen Fannylle kuntoiluksi lenkkeilyn ja jumpan rinnalle. Saadaan kroppa palautumaan isosta pentueesta ja päästään agilityn pariin. Uiminen on hyvä kuntoilu muoto jolla saa nopeasti tuloksia aikaan. 

Fannyn ensimmäinen pulahdus, uittaja hihnan päässä
Hieman mietin tottakain miten Fanny altaaseen suhtautuu, koska Saimaassa ollaan uitu yhdessä. Nyt en päässyt veteen kaveriksi vaan yrityksen uittaja oli Fannyn kanssa altaassa. Pesujen jälkeen mentiin tutustumaan altaan ramppiin, jonnekin minäkin menin kannustaa Fannya. Tassut kasteltiin hyvin, mutta sen verran ympäristö ja tilanne jännitti ettei lelut kiinnostaneet. Ensimmäisellä kerralla nostettiin Fanny veteen ja uimaan. Ui heti hyvin rauhallisesti eikä mennyt paniikkiin. Tehtiin ensin lyhyitä pätkiä ja sitten pikku hiljaa pidennettiin uinti pätkää. Itse kuljin koko ajan altaan vierustaa ja kutsuin Fannya jotta ui reunustan lähettyvillä ja uinti eteni, kyllä oli kuuliainen tyttö. Jos ensimmäisel kerral nostettiin veteen, niin loput kerrat menin Fannya vastapäätä altaan reunalle kutsumaan Fannya ja kummasti rohkaisi Fannya astelee ramppia pitkin veteen.

Kuvaaminen samalla kun Fannyn kanssa kierrettiin allasta ei ollut helppoa
Ei uitu pitkään, koska oli ensimmäinen kerta. Fanny sai paljon kehuja uintitekniikasta ja rauhallisuudesta. Ui rauhassa koko ajan eikä hätäillyt mihinkään, eikä huutanut. Uida pulikoi hissukseen eteenpäin. Fanny muutenkin sai kehuja miten on nopeasti palautunut pennuistaan, ei uskoisi alle kuukausi sitten vierottautuneen yhdeksästä pennusta. 

Viimeisen pätkän Fanny ui itsekseen
Voin lämpimästi suositella paikkaa muillekin. Todella ystävällisiä yrittäjiä molemmat sekä hienot tilat ovat rakentaneet. Aivan varmasti olemme menossa uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti