tiistai 10. kesäkuuta 2014

Muutama treeni kiireen keskellä ja talireissu

Miulla alkoi viikolla 22 harjoittelu mielenterveys ja päihdepuolella....on taas vapaa-aika ollut tiukilla harkan ja työn ohella, mutta muutamissa ohjatuissa agilitytreeneissä olen päässyt käymään, mutta en ole itsenäisesti ehtinyt/jaksanut käydä.
 

30.5 kouluttaja oli ottanut kakkosluokan radan meille treenattavaksi. Rata oli minusta tosi mukava. Kerran alussa sain korjata Fannyn lähdössä, muuten odotti nätisti. Rengas sujui, puomin meni vauhdikkaasti. Vitosella vähän liikaa ennakoiva ja omalinja liikkui, joten pääsi koiran linja venyy. Sitten koira olikin sen verta täpinöissään, että hetki meni kun löydettiin oikea keppiväli, sitten kyllä sujui. Putkien erottelu sujui ja sain irrotettua itseni jotta ehdin ysin hypyn taakse jopa. Menin A:n ulkopuolta jolloin putken peräpäähän päästiin helpolla.Neljäntoista otin vastaan ja keinut meni yllättävän hyvin. Menin vas puolta. Toisella kiekalla kepitkin löytyi paremmin. Näppärä likka oli kyllä. Oli ainut joka meni kaikki kontaktit puhtaasti :D

Treenin jälkeen treenasin vielä vähän itsekseen. Gena sai mennä koko radan kerran, jestas neidis oli vauhtia. Jestas mitkä kepit!!! Kontaktit otti nätisti. Fannyn kanssa parit keppitreenit otettiin ja sitten riitti.


6.6 oli ulkotreenit oman hallin pihalla. Meitä oli vain kaksi saapunut paikalle. Tehtiin helteessä mukava pikku treeni. Fanny kävi taas aikatavalla kierroksilla, alkuun oli niin paljon menohaluja, että ei ihan malttanut odottaa käskyja/tai kuunnella niitä. Mutta kun kuunteli, meni näppärästi. Välistävedot on Fannylle vielä vähän haastavia, etenkin jos on yks enemmän. Kääntyy hyvin esteitä hipoen, mutta viimeisen hyppääminen oli jotenkin vaikeaa. Kepit aloitti aika kivasti. Slalomit sujui kuin vettä vaan. Kierrokset kun laski Fannylla niin muuttui heti vähän veteläksi joten kaks lyhyttä pätkää vaan treenasin...oli vähän "haluton".

Gena sai kerran tehdä saman tehtävän. Koutsi oli ihmeissään Genan vauhdista :) Oli kyllä tykki! Vaikea keppipuoli sujui hyvin, jopa aloitus....normaalipuolella aloitus tuotti pientä vaikeutti löytää oikea väli, mut kun löytyi niin vauhti oli kova.



Myös yhtenä iltana otin koirulit mukaan tallille kun alkoi tuntua niin pahalle kun vaan ehdin kotona pistäytyy ja taas piti lähteä...sitä se on harjoittelun ajan. Pääsi tytöt pitkästä aikaa tallille telmii. Kyllä oltiin iloisia...ja Gena pisti poskeen kaiken eteen tulevan syötävän (mikä pallo olikaan).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti