maanantai 16. kesäkuuta 2014

Fanny VSP Kotka KV

Kotkan Ruusu KV viikonloppu koitti ja tottakai minulla oli jälleen työpäivä. Ihana Juuli pelastavana enkelinä nappasi sunnuntai aamuna koiran kyytiin ja vei Fannyn näyttelyyn. Fannyhan on tällä hetkellä aivan kalju. Ensin lähti aluskarva, nyt irronnut päällyskarva turhankin innokkaasti. Joten en odottanut näyttelyistä mitää ihmeitä, jos nyt ERIn saa niin olisin ollut todella tyytyväinen.

Olin juuri ruokailemassa töissä yleisellä paikalla kun puhelin soi ja Juuli soitti. Onneks olin juuri saanut lautasen tyhjäksi, koska oisin varmaan tukehtunut. Oli sen verran järkky uutinen. Tuomari Andrzej Kazmierski Puolasta oli antanut Fannylle rivin ERI1 SA PN1 Sert Cacib VSP!!!! Vain ihanainen Caru oli parempi, ansaittu voitto. Kyllä piti pitää itteni kasassa, etten pahempaa hämmennystä aiheuttanut ympärilläni. En ollut yhtään uskoa uutista, olin aivan puulla päähän lyöty. Olin koko päivän ihan ylikierroksilla uutisen takia.

Arvostelu oli: Feminin expression. Sufficient strong but first of all very elegant. Moves freely.

Suuri kiitos tästä Juulille :) Voipi taas jatkaa näyttelyissä käyntiä ;)

Fanny kävi myös vierailemassa junior handler kehässä, vaikka sijoitusta ei tullut oli handlaaja tykästynyt Fannyyn todella paljon ja kysellyt koiraa viikon reissulle Lappiin jossa Rovaniemi KV. Fannya en nyt kuitenkaan tässä kohtaa antanut matkaan mukaan kun kyseessä olisi ollut viikon reissu ja näyttelyn jälkeen Fannylta nypin kaiken irtoavan karvan irti, jos ennen näyttelyä oli kalju niin en tiedä miten kuvata näyttelyn jälkeen.

Tämä oli Fannyn viikko todellakin :) Ensin torstaina hurja menestyminen agilitykisoissa ja nyt tämä vielä hurjempi näyttelymenestys! Nyt sitten käännetään katseita seuraaviin koitoksiin, mutta samalla jännätään mahtaako juoksut alkaa milloin (karvalähtö enteilee, että voisi alkaa jo ennen elokuuta), että sotkeutuuko kisa/näyttely suunnitelmat. Itseä ainakin jo ruvennut vähän jännittää tulevat pennutussuunnitelmat :)


Juuli ja Fanny


ROP Bodeneis Carr Calgary & VSP Calawan Fanny
Fanny ja komiat palkinnot <3
Kuvista suuri kiitos Pilvi Uotila

Fanny simahtaneena kotiin päästyään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti