torstai 14. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa Kiitorekulla

Fannyn kanssa päästiin kolmen viikon tauon jälkeen mukaan Kiitorekun treeneihin. Kyllä oltiin niitä taas odotettu...tai ainakin minä :) Eilen (13.11) siis kurvattiin pimeänä iltana Lemille Kirsin valmennukseen. Tehtävä oli minusta haastava, erityisesti pidin keskilinjalla olleita hyppyjä haastavina. Noh, ensi alkuun Fanny teki kaikista esteistä haastavia, tuntui olevan pieni hepuli, energian purku aluksi. Ei käskyt menneet perille ja kaasu hirtti kiinni. Toisaalta ei ollut yllättävää kun olin ma ja ti työmaalla ja treeniaamuna töistä suoraan kouluun joten Fannylla oli pieniä patoumia purettavana.

Kun nämä patoumat saatiin purettua, Fanny oli edelleen energinen, mutta ohjaus helpottui ja neiti alkoi kuuntelemaan. Itse piti vain olla todella napakka jokaisessa ohjauksessa, erityisesti työnnöissä miusta poispäin. Keinu mentiin ensimmäisen ihmettelyn jälkeen nätisti. 4 hypyn jäi vastaanottaa takapuolelta ja napakka tyrkkäys vitoselle. 6 ensin pyöräytystä lähimmän siivekkeen ympäri, mutta toisella pätkällä kokeiltiinkin takasiivekkeen kautta heittio, mikä oli parempi (miulle aikaa enemmän ja parempi linja kasille). Välistä vedot Fanny klaarasi hienosti. Rengas oli yllätys ja meni puhtaasti joka kerta, kun muistelee niin viimeeksi Kiitorekun rengas oli ongelma, josta mentiin oikein vain namilla (kouluttajan avulla). :) 12 hypyllä hyvä rytmitys ja pyrin irrottautuu että sain 13 hypylle etumatkaa jonka jälkeen puolivalssilla koiran ohjaus putkeen. 

Treeni oli hyvä alku hihhuloimisen jälkeen. Fanny yllätti mahtavilla käännöksillä. Milloin tuo napero on tuollai opetettu kääntymään. Kääntyy niin pienessä tilassa, että meinasin pari kertaa jäädä kesken treenin monttu auki seisomaan ja ihmettelemään. Aivan mahtava! Vauhti on Fannylla tosi hyvä, tekee mielellään. Irtoaminen alkoi treenin edetessä kärsii kun alkoi suurin energia olla käytetty ja tällöin myös ohjauksen tarkkuus piti olla kunnossa. Huomasi että jos toistoja samalla kohdassa tuli monta peräkanaa, into kärsi ja vauhti. Miun napero <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti