sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kahtena iltana Kiitorekulla

Gena sai viime viikoll tikit (10kpl) mahasta pois ja haava todella siisti sekä mahan seutu ei tuntunut aristavan, joten kuskasin tiistai iltana Genan Lemille Kirsin hierottavaksi. Olin ihan varma, että leikkaus olisi saanut aikaan jumeja, kuten sterilointi sai aikanaan lantion aikatavalla jumiin. 

Vas lavanetuosa oli hieman päässyt jumiutumaan, mutta enemmänkin löytyi yllätyksenä vas kylkikaaren loputtua kyljessä vanha revähdys, joka oli aiheuttanut vas kylkeen ja vas puolelle selkään pahan jumitilan. Revähdys käynyt ennen leikkausta, koska antoi hyvin käsitellä, ei aristellut. Jos olisi ollut tuore, ei olisi sallinut. Oik puolelta sitten löytyi okompensointi jumi eli oik lavan takaosassa pahaa jumia. Lantio ja takajalat olivat hyvässä kunnossa sekä niska/kaula. Vatsan seutua Genan mielestä olisi saanut hieroa vaikka kuinka paljon, sieltä ei löytynyt mitää poikkeavuutta. Hieronnassa löytyi nyt sitten revähdys joka tarvitsee vielä toisen hoitokerran ainakin. Siihen asti agility ja riehumiset pannassa. Yllätykseksi ei löytynyt mitään leikkauksen aiheuttamaa lihaksiston muutosta. Se että missä ja milloin revähdys käynyt, ei tietoa, onko liukastunut tai tullut hypyltä huonosti alas...ei voi tietää..Tai sitten putkessa esim jotain käynyt kun tuntuu sieltä aina välillä tulevan ulos kylkimyyryä... Tässä kun nyt pari päivää asiaa miettinyt, olisiko jo ennen IMAKK kisoja käynyt, kun siellä Genalta oli paras veto pois? Ei voi tietää...tämä vain arvailua. Nyt hoidetaan revähdys rauhassa kuntoon ja sitten katsellaan tilannetta taas.



Keskiviikko iltana olikin sitten vuorossa Fannyn agilitytreenit Kiitorekulla ja eikun taas Lemille :) Radan pätkä oli hieman haasteellinen minun mielestäni ja ma kun olin treenit ohjannut ryhmäläisilleni, tein Fannyn kanssa muutamat kepit ja niiden perusteella en kovia odotellut. Ma ei nimittäin oikein tuntunut keppien välit löytyvän eikä oikeaa rytmiä...puhtaat/ehjät suoritukset olivat vähissä ja jätin treenit tosi lyhyeen. Nyt kiitorekulla saatiin pari hyvää keppisuoritusta kun ensin löysin sopivan aloitus kohdan ja olin napakka loppuun asti kun Fanny alkoi annkoida. 4 hypyn otin vastaan ja napakka kuljetus putkeen, ei ihme kyllä katsellut muita esteitä. Kutoselle takaakierto + valssi ja seiskalle kunnon työntö (piti varoa etten ala kääntää liian aikaisin) kohti seinää. Renkaalle ja putkeen irtosi tosi kivasti. 11 otin vastaan tehden pakko valssin ja 12 puolivalssin josta työntö putkeen. Treenin jälkeen tuli fiilis, että myö ollaan oikeasti edistytty ihan älyttömästi syksyn aikana. Mahtava fiilis treenin jälkeen. Miun ajoitukset saatiin kohdilleen, miun rytmitys ja ohjaus toimi sekä Fanny kuunteli todella nätisti miun ohjausta ja teki töitä.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti