tiistai 20. elokuuta 2013

Viikonvaihteen touhuja

Perjantaina kun Gena oli lähtenyt vanhempieni kanssa mökille lekottelee, myö suunnattiin Fannyn kanssa agilityhallille illalla. Vaikka treeniryhmät pyöri, onneksi hallista kesäisin pieni osa pilkottu kepeille ja kontakteille, joten mentiin nurkkaan treenaa. Ajatushan olikin keppejä päästä treenaa. Taas oli päässyt reilu viikko vierähtää edellisistä treeneistä joten yksi toisto kuudella verkolla, meni kuin vetta vaan. Joten seuraavaksi viidellä toistot molempiin suuntiin ja nehän meni tosi kivasti, joten eikun vielä yksi pois ja mentiin neljällä verkolla (kaksi molemmissa päivässä). Pitkä pätkä keskellä aiheutti Fannylle vähän päänvaivaa ja joutui miettii mitä tekee, mutta saatiin toistoja. Stten teinkin niin, että toisen pään aloituksessa vain yksi verkko ja siintä yksi keskelle (eli edelleen 4 verkkoa). Sitten alkoi lyyti kirjoittaa, vauhtia tuli vähän ja Fanny ei niin paljoa epäröinyt ja puhtaita toistoja sateli. Siihen oli mahtava lopettaa keppi treenit ja lopuksi kivaa hypyilla ja putkella. Kahdella hypyllä ja putkella saa vaikka mitä aikaiseksi. Laitoin hypyn taakse odottaa ja seuraavan hypyn otin niistäen takimmaisen siivekkeen kautta :) Vitsi että on näppärä penikka :)

Gena ja Fanny olivat sitten viikonlopun reissussa, Gena mökkeili ja Fanny misseili, tämä paiski töitä. 

Genasta taitaa tuntua, että tila on vähän vähissä :D
Maanantaina tuli tallilla käytyä, vaikka lämpöä olikin vähän. Gena sai lähteä mukaan pitkästä aikaa. Siellähän se viipotti menee tyytyväisenä useamman tunnin muiden tallikoirien kanssa. Ihanaa, miten tulevat kaikki toimeen :) Gena myös aiheutti pientä tykytystä tallilla. Varustin Coudin käytävällä ja leikkasin/siistin jouhia, joten vein jätteet lantalaan...Ja mitä mie siellä näinkään. Gena oli mennyt lantalan pohjalle. Onneksi siellä oli jo edes vähän kuivaa, missä tallustaa, ettei ollut liejussa. Monttu kuitenkin oli keväällä tyhjennetty... Onneksi tuo vihaa märkää. Ekat sanat kun Genan siellä näin oli "Gena Perkele!" Siin kohtaa tuttu tuli kattoo kauhuissaan, että ei kai koira ole lantalan pohjalla...noh siellä se oli..! Ei muutakun kutsuin Genan sitten pois...noh matka tyssäsi puoleen väliin rinnettä (onneks oli jo lantaa reunassa sen verran, että oli mäki eikä pelkkää betoniseinää) kun aines antoi periksi...Gena vissiin tajusi siinä kohtaa vasta ahdingon ja alkoi talssia vähän levottomana pohjalla, mut ei vikissy tai haukkunu. Kannustin ja kutsuin Genaa, sitten neiti keräsi vauhtia ja kun näin että nyt saattaa vauhti riittää, menin pari askelta vastaan ja kiskasin pannasta ylös. Mielessä kävi jo, että mie oisin alas menny hevosen liinan avulla ja ottanu koiran sielt ja tuttu saanu kiskoa ylös liinasta. Onneksi tähän ei tarvinnut. Ehkäpä Gena ei nyt heti ole sinne uudestaan menossa. Taisi olla etsimässä biojätteitä sieltä....kovasti aina tallilla etsii syötävää.

Tiistaina sitten aamupäivällä agilityhallille jatkamaan keppitreenejä Fannyn kanssa, Gena pääsi vain seuraneidiksi tällä kertaa ja lenkkeilee. Fannyn kanssa otettiin suoraan vain neljällä verkolla toisessa päässä kaksi verkkoa, toisessa yksi ja yksi keskellä. Näin saatiin heti onnistuneita suorituksia, mutta vähän välillä keskellä kangerteli, joten päihin vain yhdet ja väliin kaksi....sitten alkoi sujua todella hyvin. Aloituksiinkin tuli jo haastetta kun vain yksi verkko oli alkua auttamassa, näppärästi kyllä haki välit ja kääntyi pujoittelee. 


Huomenna alkaa Kiitorekulla valmennusryhmä, johon olen Fannyn ilmoittanut, Gena saattaa välillä osallistua. Fannylla myös alkaa 6.9 oman seuran ryhmätreenit. Neiti pääsee häiriötreeniin ja kunnon ohjaukseen, josko ne epikset viel korkattaisiin tämän vuoden puolella :) Toivottavasti vain alkava koulu ei tuhoa agility harrastusta tänä syksynä niinkuin vähän keväällä kävi, etten jaksanut treenata. Josko ryhmätreenit sais pidettyä miut ja koirat kaidalla tiellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti