sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Voihan keinu!

Hilman agility ura ei päättynyt vaikka Kiitola sulkeutui ja ryhmäpaikka meni siinä. Hilman ilmoitin Kouvolaan agilityradoille kisailemaan. Valitettavasti lähdin kisoihin vähän huonolla fiiliksellä kun edellisenä päivänä Hilma säikähti keinulla ja puomilla treeneissä, enkä yhtään ollut näistä esteistä luottavaisella fiiliksellä.

Tuomarina oli harjoittelija jonka käsialaa oli radat, takapiruna tottakai Allan Mattsson. Radat olivat oikein mukavat. Hilmakin oli oikein mukava ohjattava. Valitettavasti keinu oli mein murheenkryyni. Ekalla radalla Hilma ei suostunut tulemaan edes lähelle keinua, joten hyl otettiin. Tokalla radalla kävi keinulla, mutta tuli alas sivulta ja sitten ei lähelle menty enää, joten hyl. Puomille ihme kyllä meni epäröimättä molemmilla radoilla. Harmittaa todella paljon Hyl merkinnät, kun muuten kaikki sujui radalla niin hyvin.

Onneksi Anne ja Martta pitivät huolen, että saatiin juhlia. Ekalta radalta pikku virhe hypyllä, -5vp ja palkinnoille. Mutta toisella sitten jysähti ja eka nollatulos heille!! WAU!!!! Onnittelut!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti