lauantai 8. huhtikuuta 2017

Mätsäreissä pyörähdetty

Joshin kanssa on nyt otettu huhtikuun alkuun oikea tehotreeni näyttelyitä ajatellen. Ollaan kolmessa eri match show:ssa käyty harjoittelemassa kehäkäytöstä häiriössä. Todella hyvää tehnyt.

Eka mätsäri oli 1.4 Lappeenrannassa. Keli ei meitä suosinut. Taivaalta satoi räntää vaakatasossa, mutta hyvä treeni Joshille kesän ulkonäyttelyitä ajatellen. Aina ei keli ole suotuisa. Joshi yllätti minut. Hälinästä  ja kelistä huolimatta liikkeet esitti todella kivasti. Seisoa malttoi kivoja pätkiä, etenkin loppua kohden parani koko ajan. Pöydällä tarvitsee vielä harjoitusta. Antoi tuomarin kopeloida, mutta hieman koitti pakoilla miuta kohti. Joshi yllätti ollen pennuissa pun2 :D

1.4 Joshi Pun2 (c)MiisaRapi
2.4 otettiin Joshin kanssa revanssi Joutsenossa. Keli oli paljon parempi ja sen huomasi. Ihmisiä ja koiria oli liikkeellä paljon. Pentuja 49!! Hälinää ja ahdasta oli, kuin oikeissa näyttelyissä. Ihmisiä parveili kehien laidoilla. Todella hyvää harjoitusta. Liikkeet esitti hyvin. Pöydällä oli parempi kuin edellisenä päivänä. Seisomisessa oli hakemista alkuun, punaisten kehässä petrasi, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Joshi pun ei sij :)

Viikon tauon jälkeen 8.4 auton nokka kohti Imatraa ja seuraavaa mätsäriä :) Pentuja oli yli 30 ja tuomari oli hidas kun koulutti samalla osallistujia jos oli tarvis. Liikkeet Joshi esitti hienosti, vasta punaisten viimeisessä juoksu pätkässä alkoi nenä mennä maahan kun oli väsynyt jo. Seisoi kaikki pätkät todella hienosti, pitkiäkin aikoja, wau! Pöydästä olen erityisen ylpeä kun oli vähän kiikkerä, ja Joshia se ei häirinnyt. Tuomari sai rauhassa kopeloida ja nyt Joshi ei hakenut miusta turvaa, pysyi seisomisasennossa :) Viimeisten joukossa oltiin, mutta pun ei sij :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti