lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen kehässä

Kyllä se vaan niin menee... jos pääsiäisenä ei tarvitse olla töissä, minut löytää pääsiäisnäyttelystä. Nyt oli Joshin vuoro käydä kehässä. Fanny sai nakuna pötkönä jäädä kotia makoilee. Kuhan kehässä oli käyty, ehti katsella muiden menoa :)

Joshille oli aikamoinen kokemus kun ihmisiä ja koiria oli niin paljon pienessä tilassa. Tyyppi tyytyi vaan katselemaan ympärilleen ja ihmettelemään. Fiksusti käyttäytyi, ei haukkunut. Häkissäkin viihtyi itsekseen ilman valvontaa. 

Tuomarina meillä oli Tanya Ahlman-Stockmari, Joshi oli yksin omassa luokassaan eli pennut 7-9kk. Joshin lisäksi oli vain yksi valionarttu Otavasta saapunut. Koskaan näin vähän gööttejä ollut :O Joshi käyttäytyi kehässä hienosti. Liikkeet esitti mallikkaasti. Pöydällä antoi tuomarin kopeloida ihan rauhassa, ei ollut moksiskaan. Seisottamisessa oli vähän asettelua, mutta selvittiin.

Arvostelu: Tasapainoisesti liikkuva urospentu. Oikealinjainen pää. Vahva, hyvä alaleuka. Erinomainen eturinta. Ylälinjan tulee vakiintua. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä lihaskunto. Erinomainen käytös. Oikein kannettu häntä liikkeessä.

Joshi Pek1, KP, Rop-pentu :D

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti