perjantai 28. huhtikuuta 2017

Hevostelu jatkuu sittenkin...

Joskus sitä miettii päänsä kipeäksi miksi hakata päätänsä seinään kun mikään ei vaan tunnu onnistuvan vaikka miten yrittää parhaansa. Hevosten kanssa nyt erityisesti eletty mustaa aikaa useampi vuosi ja Tanen raskas päätös kun oli lyöty lukkoon...alkoi toisenlainen mietiskely. Mietin ihan tosissani, että mitä teen hevosharrastuksen kanssa. Olisiko aika ottaa aikalisää? Olisiko hyvä jättää hevoset hetkeksi pois elämästä, vaikka ovatkin olleet minulle aina todella tärkeitä elämässä, mutta nyt olivat imeneet kaikki mehut pois... Olin jo kallistumassa ajatukseen, että voisin pitää tauon, en edes hoitohevosta kaivannut.

Mutta niin taas kohtalo puuttui elämään ja yksi hevonen asteli elämääni, jouduin pyörtää ajatukseni tauosta. Omaa hevosta, enkä ylläpitohevosta ole ottamassa missään nimessä. Toivoisin löytäväni taas iloa harrastukseen ilman stressiä, suuria huolia ja murheitä. 

7.4 tallille lähdin hakemaan omistajan kanssa paluumuuttajan, Leksan, joka oli ollut ylläpidossa muualla. Leksasta nyt sitten tuli minun vuokraheppanen, oma projekti kun omistajalla ei ole hevoselle aikaa. Saan touhuta rauhassa Leksan kanssa kuin oman heppasen. Poniratsastajasta tuli näin hevosratsastaja taas... Leksalla kevyet 180cm kokoa :O Tikkaat tarvitsen ylösmenoon ja alasmenoon  hissin xD

8.4
12.4
14.4
Hyvin mahtuu yhtäaikaa :) 27.4.
28.4 Synttärisankari 18v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti