sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Jestas mikä puruvoima

Viikonlopun koittaessa ja lumimyräkän tultua Etelä-Karjalaan, oli oikein hyvä lähteä ajelemaan Parikkalaan pentuja katsomaan. Penikat & Fanny olivat viikon alussa muuttaneet isommalle alueelle ja muutto oli sujunut ongelmitta. Fanny oli tyytyväinen kun sai nyt pennuista omaa aikaa halutessaan kun pystyi hyppää pentuaitauksesta halutessaan pois. Hyödynsikin tätä hyvin. Pennuista myös rohkea/utelias harmaa narttu on jo käynyt tutustumassa takapihan terassiin, muutaman ihmetellessä ovella ulkoilmaa. Tulisipa tuulettomia ja vähä pakastavia päiviä, pääsisi naperot ulkoilee.

Jestas että osaakin olla nyt pennuilla kunnon naskalit..huhhuh kun kirpaisi. Mukava tunne kun hampailla napataan oikein voimalla kiinni varpaasta tai sormesta. Tuntui että välillä oikein mittailivat puruvoimaansa. Mutta jestas sitä kontaktin ottamista. Sylissä tai rapsuteltavana ottavat ihan itse mahdottoman intensiivisen katseen/kontaktin ja napittavat pitkän tovin. Miksiköhän göötille ei tarvii katsekontaktia opettaa? ;) Korvatkin alkaa jo näyttää oikeasti korvilta ;)

Naperot ovat kyllä nyt todella eläväisiä, kiusataan sisaruksia, tutustutaan hampailla kaikkeen mahdolliseen ja lelut kiinnostavat sekä kaikki mitä ympärillä tapahtuu niin kiinnostaa kovasti. Toisilla on vain vielä hieman lyhyt kestoiset akut, paljon pitää vielä latailla, että jaksaa mennä taas. Naperot ovat kasvaneet aivan hurjasti viikossa kokoa sekä tasapaino ja liikkuminen on jo paljon varmempaa. Juoksuaskeleita muistuttavaa liikkumistakin oli havaittavissa. 

Pentue on kyllä ihmeen tasainen, en voi käsittää miten 9 pentueen pentueessa yksikään ei ole jäänyt kuhnuriksi. 12.1 pennuille tulee ikää 5viikkoa, joten tuntuu jo nyt että aika mennyt todella nopeasti. Vastahan minä olin laatikon äärellä kun syntyivät ja kolmisen viikon päästä osa on jo maailmalla.

Pienenä se taito jo opitaan
Painimatsi
Kaikki 9 tappisilmää <3
Koko lössi nukkumassa, etualalla mielenkiintoinen asento
Hammaskalustoa on jo mukava käyttää
Äiskäää!!!
Lelut kiinnostavat jo paljon enemmän
Sanomalehti meinasi hyökätä kimppuun
Tappelu lehden kanssa vei voimat
Uni tuli
Olenko vähän söpö kun syön peukkua ja tapitan 





Viiru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti