maanantai 14. heinäkuuta 2014

Mökkkeily on ihanaa

30.6 oli ilonpäivä kun harjoittelu oli viimein ohi ja sitä oli ihan pakko lähteä juhlimaan....mökille. Mikä sen ihanampi paikka rentoutua. Koirat saivat juosta ja touhuta vapaasti. Kelikin suosi oikein mukavasti. Perjantaina oli oikein mukava päivä ja lauantainakin vain pieni sadekuuro saatiin osaksemme. Saatiin saunoa ja nauttia ulkoilmasta.

Nautinto <3
Hanhia ei pari göötin pötkylää häirinnyt

Auringossa on ihana köllötellä
Kuva kertoo pienestä väsymyksestä kun kotia päästiin ;)
Seuraava viikonloppuna minulla ja Juulilla osui sunnuntaina (6.7) vapaapäivä kohdilleen ja olihan se suunnattava perinteiselle mökkeily reissulle. Mukaan lähtivät göötit ja sammarit, koska bc:t oli Kotkassa hoidossa. Mikä sen ihanampaa kuin löhöillä keinussa kirjan kanssa ja nauttia hellepäivästä. Juuli perinteisesti käräytti itseään laiturilla ja koirat touhusivat omiaan. Valitettavasti molemmilla oli seuraavana aamuna töihin mentävä, joten illalla oli pakattava tavarat ja koirat autoon. Mutta oli tuokin ihana reissu.




Fanny tykästyi metsästämään vedestä narua joka oli laiturissa kiinni
Hilma naali
Taavista isojen aaltojen lyöminen laituriin oli jännän kuulosta

Fanny yllätti ja ui keppien perään innokkaasti :)
Stetoskooppi pystyssä, löytää rantaan
Outoa kyllä, Hilma tyytyi vain kahlaamaan
Gena piilotteli varjossa veneen alla ettei vaan joutuisi uimaan, ei kiusattu toista
Fannyn gööttimäinen asento
Gena katseli vettä laiturilta hieman varaukselta, ettei vaan kastu
Maisemia keinusta




Saunavahdit
Simahtaneet saunavahdit
Mökkeily vie voimat
Ja eihän sitä mökkeilyä nyt siihen voinut jättää vaan seuraavana viikonloppuna suunta kavereiden mökille Savitaipaleelle jossa nyt olemme kerta vuoteen ainakin pyrkineet käymään. Nyt oli hyvä sauma kaikkien aikataulujen sovituksessa eikä ystävä ole vielä ehtinyt jakaantua, joten sopiva hetki lähteä. Keli suosi, oli kyllä lämmintä. Harju mökin takana suojaa sen verran, että auringolta oltiin aika hyvin suojassa, paitsi juuri valmistuneelle terassille aurinko paistoi pidempään. Tuli kyllä syötyä itsensä ähkyyn tuolla reissulla, ensin oli rosvopaistia ja sitten itsetehtyjä grillivartaita..namnamnam. Fanny kunnostautui edelleen saunakoirana, ei saunaan pääse ilman häntä, jos yrittää ilman niin juoksee pienestäkin rauosta sisälle. Peseytymisen ajaksi joutuessaan ulos, huuto on aluksi aikamoinen ennenkuin veden ääni alkaa kuulua. :) Gena ei vaan oikein arvostanut uudessa mökissä nukkumista, tuli nukuttua yö muutamassa lyhyessä pätkässä kun neiti herätteli. Itse kyllä viihdyin uudessa mökissä (häälahjarahoilla ostettu). Ja mitä sitten nyt mökkireissu olisi jos ei ihoaan kärventäisi yhtää ;)

Terassi ilmestynyt mökin viereen
Uusi vierasmökki



Tappijalkainen mukiteline. Ei havahtunut mukiin lainkaan. Herättyään ihmetteli vain mistä muki ilmestyi, ei tajunnut että hänen jalastaan

Genasta zombie-tonttu oli pelottava ilmestys
Terassilta on hyvä tähystää
Loppuun pieni kevennys jonka jälleen tarjosi Fanny! Olen  yrittänyt varjella karviaispuskaa aitaamalla sen, jotta edes jotain marjoja säästyisi minulle ja äidille. Gena ja Fanny tyytyneet repii oksia väleistä ja välillä noustu aitaa vasten syömään. Fanny 11.7 tämän ihan uudelle levelille ja kiipesi aidan yli...ainut että apua tarvitsi päästäkseen pois. Se siintä...saankohan edes yhtä marjaa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti