maanantai 21. heinäkuuta 2014

Coudin kesäkuulumisia

Sateisen kesäkuun jälkeen koitti heinäkuu ja sehän muutti kelin aivan toisenlaiseksi. Hellettä on piisannut, ihme jos päivälämpötila varjossa ollut vähemmän kuin +25C. Coudi saanut nauttia laiduntamisesta ruuna laumassa....tai noh...paarmoja ihan älyttömästi tänä kesänä. Sääliksi käy. Onneksi edes jonkinasteista suojaa erilaisista aineista saatu ettei ole ihan syöty.

Nenu parka ottanut vähän aurinkoa :/
Ei tietoa mitä mahtoi nähdä..
(c)Kukka Tiittanen


Coudi on laidunkauden alettua oikein urakalla irroitellut kenkiään. Ollaan pidetty kengittäjä "rahoissaan" kun saatu kutsua vähän väliä. Onneksi Coudi ei ole ollut ainoa, vaan Coudi "veli" Possu harrastanut samaa...saman viikonlopun aikana Coudi tiputti 3 ja Possu 2 kenkää... Kutsuin myös Coudille heinäkuussa eläinlääkärin hoitamaan hampaat kun ed.kerrasta jo puolisen vuotta. Odotin, että olisi jo enemmänkin sanomista alaposkihampaiden kanssa, mutta ei...pientä kasvua, mutta ei mitään sellaista mitä pahimmillaan oli. Tilanne oli siis hyvä suussa :)

Hellepäivinä omapieni uittolätäkkö on kyllä kiva leikkipaikka

Vesileikin jälkeen piehtarointi maistuu
Siellä kaukana se lauma on...
Tuija Laapas kävi myös antamassa kuun puolivälissä kranio hoitoa kun Coudi oli liikkeiltään jäykkä, ei normaali liitokavio/leijuja. Minusta ongelma oli vej, mutta syy olikin takaosassa ja nimenomaan otj. Etunen oli heijaste. Otj hikosi reilusti käsittelyn aikana (reagoi hyvin hoitoon). Otj pakara oli jumissa ja ilmeisesti myös si-nivel jumissa selästä. Coudin ilme oli ajoittain "järkyttynyt", mutta hoidon jälkeen oli hyvin raukea, vetäsi pellavankin väärään kurkkuun melkein. Hoidon jälkeisinä päivinä vaikutti lupaavalta, alkoi kaikissa askellajeissa liikkua ok ja laukka pyöri jälleen. Valitettavasti laukanpyörimisongelma vas kierroksessa palasi. Coudi nyt liikuteltu ja jumpattu, seurataan tilannetta. Ostin myös Back on Track selänlämmittimen Coudille.

<3
Coudi ainakin pyrkii huolehtii lihaksistaan
Yhteispiehtarointia

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti