torstai 17. heinäkuuta 2014

Gena aiheuttanut huolta

Gena rassukka se jaksaa aiheuttaa minulle vatsan väänteitä ja harmaita hiuksia. Harjoittelun päätyttyä yksi kaunis aamupäivä huomasin Genan kurkun seudulla kirsikan kokoisen kovanpatin. Miehän siinä jo ehdin miettimään pahimmat skenaariot läpi, vaikka voisihan se olla jotain vaaratontakin. Pitihän sitä sitten lekurille näyttää, Genahan niin kamalasti "tykkää" lekuri reissuista. Gena rauhoitettiin ja päästiin kurkkuun kurkkaamaan kunnolla, sieltä löytyikin sitten kaksi hyvin verestävän tulehtunutta nielurisaa ja patti mahdollisesti suurentunut sylkirauhanen. Gena sai ab- ja kortisonikuurin, kontrollissa tarkistetaan lääkkeiden vaikutus, jos patti vaivaa edelleen niin jatkotutkimuksiin.

Koirien kanssa nautittu nyt metsälenkeistä kun minulla on harjoittelun loputtua ollut aikaa taas. Agility ollut tauolla, ollut päivittäin niin reilua lämpötilaa, että en ole raaskinut mennä ylikuuman halliin treenaamaan. Etenkin kun heinkuussa ei suunnitteilla kisoja (ei osu sopivia kohdalle). 14.7 koirat pääsi illalla käymään agilityhallilla kun kävin kouluttamassa ja sen jälkeen hurjat 15min treenit koirien kanssa. Pientä kivaa tehtiin, putkeen irtoamista ja keppejä molempien kanssa. Gena hyytyi lämmössä aika nopeasti, Fanny paahtoi niin kauan kuin pyysin, mutta kyllä sekin läähätti kovaa.

17.7 Genan oli aika käydä kontrollissa kurkkunsa kanssa. Osasin odottaa hyviä uutisia koska pattiin lääkkeet alkoivat vaikuttaa parissa päivässä ja nyt patti ihan olematon. Myös nielurisat normaalin väriset. Neiti oli niin kiltti, että nähtiin risat ilman rauhoitusta. Nyt vain kuurit loppuun ja sillä hyvä :) Jostain syystä vain paino kuitenkin vähän laskenut vaikka ruoka maistunut. Juonut on ja kussut enemmänkin kuin normaalisti, kiitos kortisonin.

Lopuksi kuvapäivitys metsälenkeiltä.





Gena pisti pelleilyksi :)






Onpa miulla ihanan iloinen koira, patti näkyy hyvin kaulalla



Röhnöttävä koira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti