sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Myllymäessä seikkailemassa

Juulin kanssa nyt yritetty nähdä kun molempien kiireiset aikataulut vain antaa periksi. Tällä kertaa (8.5.) päätettiin suunnata koirien kanssa Joutsenon Myllymäkeen retkeilee. Kelikin suosi oikein mukavasti meitä, aurinko helli ja lämpötilan nousi ihan T-paita keliksi. Mukana matkassa oli Gena, Fanny, Taavi ja Nova. Hilma edelleen Salossa pentusia hoivaamassa, joillakin alkaa olla ikää jo nelisen viikkoa. Hui, miten aika rientää.

Päätettiin ettei lähdetä tuttuja reittejä pitkin vaan lähdettiin ihan vain seuraamaan yhtä merkittyä reittiä ja katsomaan millaisiin maastoihin/paikkoihin se meidät johdattaa. Yhdessä vaiheessa jo pelättiin, että loppumatka on vain tiellä kävelyä, mutta ei onneksi. Päästiin metsän suojiin. Ajoittain opasteet olivat heikosti merkitty puihin, mutta eteenpäin päästiin. Yhdessä kohtaa tajuttiin jopa olevamme päätyneet tuttuun paikkaan, joten loppu matka meni sujuvasti suunnistaen kohti autoa. Matka kilometreinä jäi hämärän peittoon, mutta aikaa meni kolmisen tuntia ja jalkapohjat oli hellänä.

Oikein onnistunut reissu kaikin puolin. Omat koirat ainakin alkoivat loppu matkasta jo vähän rauhoittua ja tasaantua. Eikun joku kerta taas uusiksi. Kuvia tuli otettua vain valitettavasti muutama alkumatkasta.

Yllättävää että miun napero löysi uinti paikan
Gena joutui Taavi-buudelin hyökkäyksen kohteeksi :)
Ihania maisemia
Ajoittain vähän karumpaa maisemaa
Oltiin menossa kohti metsästysmajaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti