torstai 16. toukokuuta 2013

Hamina KV viikonloppu

Perjantai (10.5) aamuna kuudelta liikkeelle ja kurvaus Juulin luokse. Fanny pääsi Juulin hoivaan viikonlopuksi. Fanny oli ilmoitettu Haminan näyttelyyn, mutta sekä minä, että kasvattaja estyttiin lähtemästä itse näyttelyyn. Juuli ihanana oli halukas ottamaan Fannyn matkaan ja esittämään kehässä. Juuli kurvasi Fannyn ja Novan kanssa matkaan, viettivät päivän Pilvin luona lenkkeillen ja kuvaten sekä pesten koiria. :)

Viikonlopun jengi: Tinka, Verna, Turo, Nova, Naava & Fanny
Lauantaina Fanny pääsi nuorena kehään ja oli ainut nuori narttu. Tuomarina oli Gunnar Nymann Tanskasta, jolla oli tarkkalinja. Seitsemän gööttiä esitettiin kehässä. 2xH, 2xEH, 3xERI. Tuomarille oli todella tärkeää, että koira liikkuu hyvin ja hänelle sai liikkeitä esittää enemmänkin kehässä. Fannylla selkäesti tuomari kiinnitti huomion liikkeisiin ja takakorkeuteen mikä laski varmasti arvostelua.

Fanny 16kk
Arvostelu: 16 kk, vahva narttu. Hyvän muotoinen pää. Hyvä ilme. Hyvn väriset silmät. Leikkaava purenta. Hyvä kaula. Tarpeeksi vahva ylälinja, mutta hieman korkea takaa. Riittävästi eturintaa. Hyvä pituus rintakehässä. Hyvin kulmautunut. Hyvät luut ja jalat. Polvien tulee olla taipuisammat, jotta olisi draivia. Hieman löysä edestä. Hyvä turkki ja väri.

Hamina KV kehäss EH1

Fannyn viikonloppu reissu vähän venähti ylimääräisellä päivällä kun alunperin oltiin sovittu, että Juuli tulee sunnuntaina kotia, mutta Juulin auto olikin toista mieltä ja jätti Haminan rampille... Päätettiin sitten yhteistuumin niin, että ovat vielä yhden päivän Kotkassa. Mie hain sitten maanantaina Juulin ja koirat tavaroineen ja Juulin isä huolehti autosta. Fanny on kyllä niin ihana reissaaja. Sitä ei yhtää haittaa matkaaminen ja muualla yöpyminen. Toisin kuin Gena joka selvästi viihtyy parhaiten kotona. Nytkin iloisesti tervehti ovella ja sitten omia juttuja puuhaamaan. Toinen niin viihtyy laumassa. Kotosalla sitten rupesi ensi alkuun kokeilee saisko huomiota, tais olla hänestä turhan "rauhallista", liian vähän porukkaa. Fannylla myös tuntui vähän korvat olevan hukassa...Genahan  oli viikonlopun hyvin tyytyväisen oloinen kun sai hetken omaa rauhaa ja täyden huomion. Pääsi pari tallireissuakin heittämään. Genahan tutki Fannyn hyvin tarkkaan, ei meinannut haistelusta tulla loppua. Noh, vielä ei silloin paperiin jälkeä jäänyt vaikka nuolemista oli havaittavissa illalla, mutta tiistaina sitten jo selkeää, juoksut alkoivat. Onhan niitä juoksuja odoteltukin. Nyt rauhassa juoksut ohi ja sitten suunta eteenpäin. Terveystarkki Fannylle suunnitteilla 2014 talvelle kun 2v täynnä.

Fanny 16kk
Kesäksi nyt suunnitteilla Fannylle muutamia näyttelyitä, vähän vielä auki mihin kaikkiin olla menossa, mutta kyllä se tästä rupeaa aukee varmasti. En vaan tiedä saanko enää Fannya itse ollenkaa esittää kun tunkua rupee olemaan. Juuli tahtoo, Emmi tahtoo ja nyt myös Pilvi ilmaissut hallukkuutensa päästä kehään :D Kohta pitää vissiin arpoa tai vetää pitkää tikkua ;) Fannyn myös tarkoitus aloittaa keppi ja kontakti tehotreeni kun minulla nyt koulusta kesäloma, ehkä tuota aikaakin olisi vähän enemmän kuin alku vuosi. Genan kanssa tilanteen mukaan agilityradoilla käydään. Niin ja se toko, siihenkin pitäisi panostaa molempien kanssa.

<3
Fanny ja Verna hippasilla
Fanny heitti talviturkin
Fanny valmistautuu perjantaina lauantain näyttelyyn :D
Ihan juurikin sen näköinen, että menossa kehään seuraavana päivänä
Toinen on niin iloisen näköinen
Kuvista iso kiitos Juuli, Pilvi ja Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti