tiistai 21. maaliskuuta 2017

Treenihetkiä

Pitkästä aikaan ajatuksia vähän treeneistä pötköjen kanssa. Fannyn kanssa keskitytty rallytokoon ja Joshi opetellut agilitya ja rallytokoa.

Fannyn kanssa hieman väännetty, hää kyllä osaa VOI asiat, mutta kun ne lyödään radaksi, johan alkaa olemaan haastetta kerrakseen. Tuntuu nimenomaan olevan vaikeaa kyltille lähestymiset. Ja kun lähestyminen tökkii, ei se kyltin tehtäväkään voi parhaiten onnistua kun koira ei ole parhaiten kuulolla. Kiitolan hallissa tilanne vielä jotenkin hallinnassa, mutta toisessa hallissa missä LPKYn ratatreeneissä ollaan käyty niin tilanne aivan toivoton. Fanny ei yhtään tunnu kykenevän siellä keskittymään vaan keksii kaikkea mahdollista "sijaistoimintaa". Huokaus... Mutta josko tämä tästä. Taidamme keskittyä seuruuseen, koska tehtävät osaa kyllä kun niitä tehdään erikseen.

11.3.17 Fannyn Voi-ratatreeni


Joshi on aivan huikea napero. Kouluttaja toisensa jälkeen yllättyy sen taidoista. Yksikin ihmetteli miksi ollaan ratatreeneissä kun vähän vajaa 8kk ikää koiralla. Mutta tykkäsi meidän menosta ja totesi että perusasiat on tehty hyvin pohjalle. Ei löytynyt valittamista edes avo radasta. Tottakai pennun touhuja sielt vielä tulee, mutta on se huikea. Joshi selviää jo avo tehtävistä hienosti. Alettava häiriössä ottaa ilman hihnaa, ettei siintä tule mörköä myöhemmin, hihnassa kyllä selvitään. Tuon tyypin häiriönsieto on kyllä ihan eriluokkaa kuin Fannyn.

11.3.17 Joshin Avo-ratatreeni

Agilityssa pyritty etenemään rauhassa. "Hyppyi" ja putkia tehty pikku rata pätkinä silloin tällöin, mutta enimmäkseen lyhyitä pikku tehtäviä. Pussiakin hyvällä menestyksellä kokeiltu. Isoon puomiin alettu siirtymään, mutta hihna saanut olla tukena vielä. Laukka kun hyvää niin hienosti osuu kontaktit. Ohjauksista takaaleikkaus on meille haastavin, siinä kaivataan vielä paljon treeniä. Putkeen ohjaus väärältä/ulkopuolelta on yksi kompastuskivi vielä. Välillä näyttää että ollaan päästy eteenpäin, sitten ykskaks sitä ei enää voikaan mennä. Vauhtia pojasta kyllä irtoaa ja ääntäkin, vielä ei ole hampaasta tullut xD

21.3.17 Joshin agilitytreeni






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti