torstai 23. maaliskuuta 2017

Kiitola sulkeutui..Joshin eka ohjattu treeni


Tänään kääntyi uusi lehti koiraharrastukseni saralla kun luovutin Kiitolan hallin avaimen pois. Viimeiset treenit käytiin pötkyjen kanssa treenaamassa. Eilen kyyneleitäkin taidettiin vuodattaa viimeisissä Kiitorekun treeneissä, tulihan sitä itse oltua mukana ensimmäisestä heidän ryhmästä lähtien. Gena aikanaan aloitti, Fanny kävi siinä välissä ja eilen Joshi oli ensimmäisissä ohjatuissa treeneissä eikä Hilmaa unohdeta . Jokainen pötkylä nyt saanut Kiitorekulta oppia Olo on haikea ja harmitus kova, että näin kävi, mutta ymmärrän kyllä että aina ei aikaa ja rahkeita ole kaikkeen. Hienot treenipuitteet menetettiin, mutta eiköhän myö tästä selvitä Katseet eteenpäin vain!
 

Kiitos Kirsi ja Sampo näistä lähes viidestä vuodesta kanssanne!!

Viimeisenä viikkona tottakai otettiin siis ilo irti vielä tutuista treeniolosuhteista. Joshi sai ottaa näyttely, agility ja rallytoko treenejä ja Fanny rallytokoa ja noseworkia. Hyvin koirat sai aktivoitua. Mutta erityisesti olin tyytyväinen Joshiin, joka kävi ensimmäisissä ohjatuissa agilitytreeneissä. Siellä se napero teki 9 esteen pätkää hienosti. Kirsi tykkäsi naperosta ja kehui tekemistä. Kuulemma estefokus hyvällä mallilla, jesh! Vielä saisin elehtiä enemmän ja tukea Joshia ohjauksillani, mutta kun vuorotteli Hilman kanssa niin hieman aina sotki että kumman kanssa siellä oli xD

Joshin kanssa myös rallytokossa siirrytty pohjustamaan voittaja ja mestariluokkaa, tyyppi jo seuraa oikealla puolella :D Tehtäviä ei olla vielä ruvettu rakentamaan, mutta vahvistettu oikealla puolella olemista. Fanny teki pitkästä aikaa nosework treenin ja hienosti nenätoimi. 

Kevät tekee tuloaan, joten innolla odotan, että pääsisi ulos treenaamaan hyvässä säässä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti