lauantai 18. maaliskuuta 2017

Paska päivä!

16.3 maastolenkillä
Nyt sitten voi sanoa, että olipa paska päivä, mutta minkäs teet. Tanen kanssa oli jalkakontrolli, ja eihän se mennyt niinkuin toivoin. Tane on mennyt selvästi takapakkia tammikuusta. Ontuu ravissa selvästi enemmän ja liikkelle lähtee vaikeasti. Reagoi alanivelten taivuttamiseen oikeassa jalassa, mutta ilmankin taivutuksia ontuu.

Tane yllätti meidät ja antoi ultrata koipensa ilman rauhoitusta. Hyvä ettei päiväunia ottanut kun nuokkui. Jalasta ei löytynyt mitään ontumista selittävää. Jopa tammikuun pieni vamma oli lähes kokonaan hävinnyt. Ei ollut siis riehumisella saanut mitään uutta vammaa aikaseksi. 

Jäljelle jäi sitten ajatukseksi luusto ongelma, mutta kun poni on piikkikammoinen, ei pysty puuduttelemaan, joten arvailujen varassa ollaan. Kuitenkin näillä löydöksillä ja vuoden aikaisella historialla pystyi sanomaan, että mitään takeita kuntoutumisesta ei ole. Ei ole tietoa tuleeko kestämään harrastekäyttöä, jäisikö vain kävelykaveriksi. Ikää ei ole vielä liikaa, pää ei ponilla kestä tekemättömyyttä... Voihan huokaus. Vaikeita ajatuksia ja mietteitä edessä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti