lauantai 23. toukokuuta 2015

Rohmuttu mätsäreissä

Toukokuussa ollaan tytttöjen kanssa käyty mätsäreissä jopa kolme kertaa, mikä on paljon, kun ei olla käyty kahteen vuoteen ollenkaan. Gena kun sai fyssarilta luvan alkaa liikkua enemmän ja palata normielämään asteittain, mikäs olisi sen mukavampaa kuin kehäkettuilu. Gena kun tykkää esiintymisestä. Fannylle taas tekee todella hyvää muiden koirien joukossa oleminen sekä hyvä valmistautua kesän virallisiin kehiin.

Korkea-ahossa käytiin tyttöjen kanssa toukokuun alussa. Keli oli aurinkoinen ja osallistujia oli reippaasti. Gena oli todella tohkeissaan ja Fanny taas hyvin äänekäs. Molemmat kuitenkin yllätti ja saivat punaiset  nauhat kun esiintyivät oikein mukavasti. Juuli esitti Fannyn nauhakehässä ja mie Genan. Gena pääsi kuuden parhaan joukkoon, mutta ei sijoittunut. Itse kävin vielä Taavin kanssa nauhakehässä kun Juuli puolestaan tarvitsi esitys apua (ei sij).

Viikon päästä oli sitten vuorossa Lappeenrannan Juvakan kentällä mätsäri. Keli oli pilvinen ja tuulinen, mutta meitä se ei haitannut, onneks osasi pukeutua. Molemmilla oli virtaa ja haluja tehdä. Kivasti esiintyivät. Gena otti sinisen nauhan ja Fanny punaisen. Ei tarvinnut pähkäillä esittämistä kun erinauhat tuli. Gena nappasi hienon SIN2 sijan ja Fanny PUN3. :) Ei huonoa tytöt!



Tällä viikolla oli jälleen mätsäri Lappeenrrannan Juvakan kentällä, keli oli lämmin ja aurinkoinen, ihme kyllä osallistujia ei ollut paljon. Kävin itse ensin Hilman kanssa isojen kehässä ottamassa punaisen nauhan (Juulilla meni kehät päällekkäin), Hilma oli lopulta BIS5. Fanny oli väsyneen oloinen, nenä meni liikkeitä esittäessä maahan herkästi. Seisoi hyvin. PUN ei sij. Genalla oli kamalasti asiaa, kehässäkin meinasi ruveta haukkumaan ja piti esittäminen vaihtaa välillä maastakäsin esittämiseksi että hiljeni. Liikkeet muuten ok, mutta isossa kehässä rikkoi välillä askellusta. SIN 1 ja BIS6 oli Genan rivi kuitenkin :) WAU!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti