lauantai 16. toukokuuta 2015

Motivointia

13.5
Fanny sai taas ohjaustekniikkakoulutuksen jälkeen vähän huilata agilitysta, reilu viikon. Sitten oli aika testata motivaatiota ohjatuissa Kiitorekun treeneissä. Jos neitiä saisi vähän motivoitua Genan avulla. Gena raasu pääsi houkutuslinnuksi, eli Genan kanssa vähän seuruuta juuri ennen Fannyn vuoroa radan puolella niin että Fanny näki ja otti kierroksia. Tämä tuntuikin hyvin nostattavan kierroksia neitiin. 

Alku (1-4) radasta oli haastava ja Fannyssa oli vauhtia, en saanut ajoitusta osumaan, mutta jotta Fannylla ei tulisi liikaa toistoja samasta, ei jääty jankkaamaan. Kokeilin molemminpuolin ohjaamista, työnnöllä sekä vedolla. Molemmissa oli puolensa. Putket toimi. Välistäveto toimi miun osalta, mutta Fanny jostain syystä kahdesti kääntyi takaisin hypyn taakse vaikka oli jo esteen etupuolella. Sit pidettiin tauko kun alkoi ensi merkkejä olemaan, että alkoi hiipumaan vauhti ja suoritusten välissä nenä vei maahan.

Toisella kiekalle taas Genan avun saattelemana ja tehtiin 10-14 pätkä. Ekalla yrittämällä putken suu ei lähettämällä löytynyt, toisella ei ongelmia, vauhtia oli kivasti. Toisena pätkänä 14+19-22 ja neidin kanssa hienosti tehtiin ykösellä, sain 22 hyvän vedon ja työnnön. Viimeisenä pätkänä 3+24-27, jonka tein kahdesti vaikka eka menikin puhtaasti mutta viljelin joka esteellä "tässä" käskyä, joten uusi yritys ja kumma kyllä koira teki yhtä hyvin vaikka moista sanaa en käyttänyt. Lopetettiin siihen. Tein lyhyitä pätkiä, useita palkkauksia ja ajoissa lopetus ennekuin vauhtia ja kiinnostus hiipuu. Energiataso säilyi aika kivasti, oli paljon parempi kuin parina viikkona, nyt pystyi treenaamaan.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti