torstai 26. maaliskuuta 2015

Kantohanki, kevät aurinko :)

Kaiken koulun/harjoittelun keskellä pitää yrittää ehtiä ulkoilemaan ja nauttimaan kauneista kevät aurinko päivistä. Mikäs sen mukavampaa kuin koirat autoon ja mettään käppäilee. Juulin ja koirien kanssa suunnattiin vielä maaliskuun puolenvälin tiennoilla Mikonsaareen. Kaunis ja lämmin päivä, hieman uskaltauduttiin jäällekin kokeilemaan sen kestoa. Sylvi on kerta kerrralta rohkeampi ja tuntuu etenkin Fannyn ottaneen silmätikukseen jota on kiva vaania ja hyökkäillä.

Kaunis keli, istahdettiin evästää kallioille ja nauttimaan päivästä. Koirat sai tutkailla lähimaastoa ja leikkiä. Tyyne sai Fannyn mukaan hippaan ja vauhtia olikin aikatavalla. Kivikossa hyvin tasapaino kehittyi ja jäällä yllättävän hyvin tassu piti. Parhautta!


Sylvin paimennuksen alkeet


Emä ja tytär
Fanny & Nova vauhdissa
Fanny ja Tyyne hippasilla
Koko lössi


Hieman enemmän aikaa lähteä koirien kanssa metsään, suunnattiin Juulin kanssa Myllymäkeen katsomaan missä kunnossa reitit ovat. Yllätyttiin miten hyvässä kunnossa vielä reitit oli. Enimmäkseen käppäiltiin kantohangella eteenpäin, ei upottanut hanki yhtään. Välillä oli ihanan lämmin kun aurinko paistoi eikä tullut yhtään. Reitit olivat lumisia, mutta muutamissa kohdissa aurinko oli jo päässyt sulattamaan maatakin esiin. Metsikössä lumi oli vielä valloillaan.

Juuli ei kyllä taaskaan yhtään yllättänyt reittivalinnoillaan. Reitit kesällä merkattu uudestaan eikä voi erehtyä mihin tulisi mennä, mutta silti Juuli tyytyväisenä varmoin askelin oli talssia ohi reitin ellen olisi stopannut, "jos mentäis kuitenkin tänne". 8.88km lenkki heitettiin Katralammen ja Kiukkaanlammen kautta, 2h tehokasta liikkumista kera evästauon sikalaavun kallioilla. Koirat nautti menosta, hieman rupesi askel lopussa painaa kun lenkin ainoat raskaat nousut jäi viimeiselle kilometrille tottakai..

Kukkulankuningatar
Vauhtia
Tyyne ja Nova vääntää kepistä
Sylvi
Fanny nauttii
Taavikin mukana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti