sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Coudilla alkanut kesä :)


Toukokuu 2013 (c) Kukka Tiittanen
Kesä on lähtenyt hyvää vauhtia eteenpäin ja toivottavasti siintä tulee parempi kuin edellisestä. Alku ainakin lupaava. Lämpöä ja aurinkoa on riittänyt. Coudi pääsi jo toukokuun alusta alkaen vihreän makuun syöttelyn myötä, sitten asteittain laitumelle ja nyt saapi viettää ympäri vuorokauden laitumella pienessä ruuna laumassa jossa näyttää hyvin porukka tulevan juttuun. Tottakai helteet ja hyvät kelit hellitti kun Coudi jäi laitumelle, mutta eipä tuo näytä siltä että olisi kärsinyt. Tyytyväisen oloinen poitsu joka kerta vastassa ollut kun hakenut. Ja kyllä heti huomasi parissa päivässä, että ollut laitumella kun pöhöä kertynyt. Toivottavasti niin mahti mahaa ei tänä kesänä tule kuin viime kesänä, josko tänä kesänä ei tulisi mitää lomia yms, ainakaa pitkiä, että saisi liikutettua tasaisesti. 

Toukokuu2013 (c)Kukka Tiittanen
Coudin kanssa nyt paljon maastoiltu ja nautittu kesästä. Kyllä siellä kentälläkin ehtii vielä olemaan. Jos nyt kerta maastoilu innostaa, silloin miun kannattaa maastoilla kun miettii mikä tausta takana...2vuotta takaperin tein kovin töitä, että edes Coudin kanssa uskalsin tehdä pienen pienen lenkin maastoon ja olin paskajäykkänä selässä. Erityisen ylpeä olen siintä, että nyt viimein ratsastin sieltä missä Graffin kanssa törmättin 5 vuotta takaperin traktoriin. Tie/matka sen jälkeen ollut pitkä ja kivinen, sekä jatkuu edelleen, mutta kyllä on kannattanut. Tästä suuren suuri kiitos ihanalle ystävälleni Saaralle joka jaksoi kannustaa ja edetä kanssani maltillisesti, jaksoi käydä pieniä lyhyitä lenkkejä ja valaa minuun uskoa, että tästä selvitään/edetään. :)

Hei, mie oon Coudi! Kuka sie oot? Onko siul jotain hyvää?
Nyt kun on paljon maastoiltu, luulisi inspiraatiota kentällekin löytyvän :) Odotan innolla millainen kesä mahtaa tulla Coudin kanssa. :) On nimittäin ollut Cuodin "pikkuveikan" omistajan kanssa puhetta josko lähdettäisiin koulukisoissa pyörähtää jos sopivia löytyy!

Lenkin jälkeen kirmataan laitumelle kamujen luo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti