maanantai 8. huhtikuuta 2013

LPR pääsiäisnäyttely 1.4

Perinteinen pääsiäisnäyttely oli taas Lappeenrannan jäähallilla. Fanny oli ilmoitettu juniorikehään. Itse pääsin aamulla työvuorosta ja sitten pikku hiljaa suunnattiin hallille hyvissä ajoin. Fanny yllätti jo ihan alussa käytöksellään. Tallusteli näyttely alueelle ihan hiljaa muiden koirien joukkoon. Kevythäkin olin ottanut mukaan, joten neiti pääsi sinne lepäilemään ja odottamaan vuoroaan (oltiin hyvin ajoissa liikkeellä). Olin vielä viltin ottanut mukaan, että sain suojattua häkin ettei ympärillä oleva hälinä häiritse. Gööttien kehä oli taas harjoitushallissa joten ahdasta oli ens alkuun, kunnes porukkaa rupesi vähenemään kehien edistyessä. Olin varautunut kylmyyteen, mutta eipä siellä nyt kovin kylmä ollut.

Vähän ennen kehää otin Fannyn ulos häkistä ja käytiin jaloittelee ja muistelee vähän niitä näyttely juttuja. Sitten piti vähän keskustella ääneen, mutta aina kun oli jotain tekemistä, oli hiljaa. Ei tuntunu välittävän muista ellei joku jäänyt tuijottamaan. Kehän laidalle saapui meitä kannustamaan Anne (Fannyn kasvattaja) sekä anoppi :) Ja kehässä meidän seurana junioriluokassa oli Kiki (tallilta tuttu göötti).

Kehässä Fanny malttoi kivasti seisoa. Pöydällä ei nyt parastaan esittänyt, mutta tuomari ei siihen tuntunut kiinnittävän huomiota. Ensimmäisessä yhteisessä juoksu kiekassa Fannya kiinnosti maton hajut enemmän kuin se oleellinen ja olin ihan varma ettei tästä mitään tule. Mutta sitten yksilöarvostelussa ja kilpailuluokissa keskittyi jo esiintymiseen :) Fanny sai ERI1 SA PN3 Varasert. PN1 oli valio veteraani ja sekä PN1 ja PN2 oli töpöjä, joita tuomari näytti selkeästi suosivan enemmän kuin pitkä häntäisiä. Gööttien tuomarina oli Ekaterina Senashenko, joka vaikutti oikein mukavalta. Annekin innostui Fannyn esiintymisestä kehässä niin kovin, että saapi nähdä näkyykö koiraa kohta kotona ollenkaa ;)

Arvostelu: Correct bite, missing P2 in lower jow on the left side. Excellent bone. Deep body. Beautifull head. Correct small ears. Excellent neckplacement. Little bit high on croup. Correct angulation on hindquaters. Good temperament.

7.4.13 napattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti